کاشانی, قاسم, دانائی, الهام (2025). بررسی اثر نانوذرات سلنیوم بر کیفیت و ماندگاری میوه گوجه‌فرنگی گیلاسی (Solanum lycopersicum L. cv Roma). , 22(162), 122-136. doi: 10.22034/FSCT.22.162.122
قاسم کاشانی; الهام دانائی. "بررسی اثر نانوذرات سلنیوم بر کیفیت و ماندگاری میوه گوجه‌فرنگی گیلاسی (Solanum lycopersicum L. cv Roma)". , 22, 162, 2025, 122-136. doi: 10.22034/FSCT.22.162.122
کاشانی, قاسم, دانائی, الهام (2025). 'بررسی اثر نانوذرات سلنیوم بر کیفیت و ماندگاری میوه گوجه‌فرنگی گیلاسی (Solanum lycopersicum L. cv Roma)', , 22(162), pp. 122-136. doi: 10.22034/FSCT.22.162.122
کاشانی, قاسم, دانائی, الهام بررسی اثر نانوذرات سلنیوم بر کیفیت و ماندگاری میوه گوجه‌فرنگی گیلاسی (Solanum lycopersicum L. cv Roma). , 2025; 22(162): 122-136. doi: 10.22034/FSCT.22.162.122
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,736,043
PDF Download15,963,884