شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, صحرائیان, بهاره, هادیان, مجتبی (2025). تولید کیک روغنی حاوی آرد گندم کامل با استفاده از اصلاح شیمیایی و آنزیمی فرمولاسیون. , 22(162), 171-184. doi: 10.22034/FSCT.22.162.171
زهرا شیخ الاسلامی; مهدی کریمی; بهاره صحرائیان; مجتبی هادیان. "تولید کیک روغنی حاوی آرد گندم کامل با استفاده از اصلاح شیمیایی و آنزیمی فرمولاسیون". , 22, 162, 2025, 171-184. doi: 10.22034/FSCT.22.162.171
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, صحرائیان, بهاره, هادیان, مجتبی (2025). 'تولید کیک روغنی حاوی آرد گندم کامل با استفاده از اصلاح شیمیایی و آنزیمی فرمولاسیون', , 22(162), pp. 171-184. doi: 10.22034/FSCT.22.162.171
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, صحرائیان, بهاره, هادیان, مجتبی تولید کیک روغنی حاوی آرد گندم کامل با استفاده از اصلاح شیمیایی و آنزیمی فرمولاسیون. , 2025; 22(162): 171-184. doi: 10.22034/FSCT.22.162.171
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,704,500
PDF Download15,950,929