ارجائی, زهرا, جوکار, یاسمن (2025). بررسی تاثیر افزودن شیر سویا، جو و بادام بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیکی. , 22(162), 90-103. doi: 10.22034/FSCT.22.162.90
زهرا ارجائی; یاسمن جوکار. "بررسی تاثیر افزودن شیر سویا، جو و بادام بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیکی". , 22, 162, 2025, 90-103. doi: 10.22034/FSCT.22.162.90
ارجائی, زهرا, جوکار, یاسمن (2025). 'بررسی تاثیر افزودن شیر سویا، جو و بادام بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیکی', , 22(162), pp. 90-103. doi: 10.22034/FSCT.22.162.90
ارجائی, زهرا, جوکار, یاسمن بررسی تاثیر افزودن شیر سویا، جو و بادام بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیکی. , 2025; 22(162): 90-103. doi: 10.22034/FSCT.22.162.90
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,570
Article View19,757,665
PDF Download15,977,318