خادمی دهکردی, سینا, جعفری, مریم (2025). بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست کم چرب با افزودن صمغ دانه شنبلیله و ریحان و بررسی تاثیر آن بر زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم. , 22(162), 73-89. doi: 10.22034/FSCT.22.162.73
سینا خادمی دهکردی; مریم جعفری. "بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست کم چرب با افزودن صمغ دانه شنبلیله و ریحان و بررسی تاثیر آن بر زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم". , 22, 162, 2025, 73-89. doi: 10.22034/FSCT.22.162.73
خادمی دهکردی, سینا, جعفری, مریم (2025). 'بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست کم چرب با افزودن صمغ دانه شنبلیله و ریحان و بررسی تاثیر آن بر زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم', , 22(162), pp. 73-89. doi: 10.22034/FSCT.22.162.73
خادمی دهکردی, سینا, جعفری, مریم بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست کم چرب با افزودن صمغ دانه شنبلیله و ریحان و بررسی تاثیر آن بر زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم. , 2025; 22(162): 73-89. doi: 10.22034/FSCT.22.162.73
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,570
Article View19,757,508
PDF Download15,977,216