Number of Articles: 20

بررسی اثر افزودن پودر هسته خرمای مضافتی و سبوس گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و حسی نان بروتچن

Pages 1-23

حیدر جمعه; زهرا امام جمعه

تولید کیک اسفنجی کم کالری با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و بررسی برخی خصوصیات گرماسنجی ، گرما وزن سنجی و رئولوژیکی آن

Pages 24-41

Sedigheh Yazdanpanah; محسن عباسی

بررسی تأثیر پیش تیمارها و سطوح مختلف جایگزینی آرد دانه عدس بر روی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج

Pages 42-55

نازنین طریقت خواه; مهدی قره خانی

اثر جایگزینی دی اکسید گوگرد با نانو اکسیدروی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کشمش تولیدی

Pages 56-68

وحید جمالی; آریو امامی فر; هادی بیگی نژاد; محمد مرادی; موسی رسولی

ارزیابی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پپتیدهای حاصل از هیدرولیز آنزیمی جلبک اسپیرولینا

Pages 69-85

اندیشه توکلی; رضا فرهمندفر; علی معتمدزادگان; پیمان آریایی; مریم اثنی عشری

آنالیز انتقال حرارت و جرم طی فرآیند سرخ کردن هوای داغ و سرخ کردن عمیق میگو

Pages 86-103

بهاره معروف پور; امان محمد ضیائی فر; محمد قربانی; حسن صباغی; سعید یلقی

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پودر نوشیدنی تولید شده از پوره زردآلو و عصاره هویج، با روش خشک کردن کف‌پوشی

Pages 104-120

مریم عیوض محمدی; اکرم شریفی

پیش‌بینی رطوبت و دانسیته در میگو طی سرخ‌کردن هوای داغ با مدل شبکه‌های عصبی مصنوعی

Pages 121-136

بهاره معروف پور; امان محمد ضیائی فر; حسن صباغی; محمد قربانی; سعید یلقی

بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست هم زده سین بیوتیک با استفاده از فیبر لیمو

Pages 137-151

علیرضا شهاب لواسانی; سمیرا سجادی; بیژن خورشیدپور

ارزیابی خصوصیات تکنیکی-عملکردی، ضدقارچی و حسّی نان نیمه حجیم حاوی خمیرترش آرد شلتوک برنج با استارتر غالب لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در طول مدت ماندگاری

Pages 151-164

عباس عابدفر; علیرضا مهرگان نیکو

تهیه کوفته و گوشت چرخ کرده از ماهی سیم سد ارس (Abramis barama) و ارزیابی کیفیت و زمان ماندگاری آن ها در انجماد

Pages 165-180

مینا سیف زاده; انوشه کوچکیان; یزدان مرادی

بررسی تولید شیرکورکومین رژیمی حاوی فیبر اینولین و غنی شده با پروتئین

Pages 182-197

نسرین فیاض; مریم حیران; آذین صنعی; آرش رستگارمنش; محمدرضا محمدزاده اول

بهینه سازی فرمولاسیون بیسکوئیت فاقد گلوتن با استفاده از شیره خرما و پودر هسته خرما

Pages 198-213

عذرا حاج علی بکلو; فروغ محترمی; آرش قیطران پور; محسن اسمعیلی

بررسی فعالیت اکسیدانی و بهینه‌سازی تولید آب فعال شده با پلاسمای سرد

Pages 215-228

آزاده رنجبر ندامانی; علی تقوی; الهام رنجبر ندامانی

بهینه‌یابی فرمولاسیون کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج حاوی صمغ کتیرا و پودر تفاله خرما با استفاده از طرح آماری مخلوط

Pages 229-243

فرزانه محمدزاده; مهدی قره خانی; احمد قره خانی; حمید بخش آبادی

بررسی کارایی روش اسمزی و استفاده از پیش‌تیمار فراصوت در استخراج ترکیبات فعال و آنتی‌اکسیدانی چای ترش و مقایسه آن با سایر روش ها

Pages 244-259

فاطمه برنا; مصطفی رحمتی جنیدآباد

بررسی امکان تولید امولسیون روغن گردو پایدار شده با موسیلاژ دانه چیا و کاربرد آن در فیلمهای خوراکی

Pages 260-274

آرین نهالکار; احمد رجایی نجف آبادی; حسین میرزائی مقدم

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شوید و برهمکنش آن با آنتی بیوتیک کلرامفنیکل: یک مطالعه آزمایشگاهی

Pages 275-285

بهروز علیزاده بهبهانی; محمد گلباشی

تاثیر غنی‌سازی پودر شکلات داغ با پودر زرشک بر خصوصیات کیفی آن

Pages 286-296

عباس جلیل زاده; حسین شیردل

تاثیر فیلم نانوکامپوزیتی بر پایه پلی‌لاکتیک اسید/پلی‌کاپرولاکتون تقویت شده با نانوذرات TiO2 و نانوکپسول اسانس ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فراپالایش

Pages 297-308

سحر خان احمدلو; لیلا نجفیان; اسماعیل قاسمی; نوید نعیمیان

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,423
PDF Download15,979,737