محمدزاده, فرزانه, قره خانی, مهدی, قره خانی, احمد, بخش آبادی, حمید (2025). بهینه‌یابی فرمولاسیون کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج حاوی صمغ کتیرا و پودر تفاله خرما با استفاده از طرح آماری مخلوط. , 22(161), 229-243. doi: 10.22034/FSCT.22.161.229
فرزانه محمدزاده; مهدی قره خانی; احمد قره خانی; حمید بخش آبادی. "بهینه‌یابی فرمولاسیون کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج حاوی صمغ کتیرا و پودر تفاله خرما با استفاده از طرح آماری مخلوط". , 22, 161, 2025, 229-243. doi: 10.22034/FSCT.22.161.229
محمدزاده, فرزانه, قره خانی, مهدی, قره خانی, احمد, بخش آبادی, حمید (2025). 'بهینه‌یابی فرمولاسیون کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج حاوی صمغ کتیرا و پودر تفاله خرما با استفاده از طرح آماری مخلوط', , 22(161), pp. 229-243. doi: 10.22034/FSCT.22.161.229
محمدزاده, فرزانه, قره خانی, مهدی, قره خانی, احمد, بخش آبادی, حمید بهینه‌یابی فرمولاسیون کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج حاوی صمغ کتیرا و پودر تفاله خرما با استفاده از طرح آماری مخلوط. , 2025; 22(161): 229-243. doi: 10.22034/FSCT.22.161.229
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,749,014
PDF Download15,970,940