طریقت خواه, نازنین, قره خانی, مهدی (2025). بررسی تأثیر پیش تیمارها و سطوح مختلف جایگزینی آرد دانه عدس بر روی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج. , 22(161), 42-55. doi: 10.22034/FSCT.22.161.42
نازنین طریقت خواه; مهدی قره خانی. "بررسی تأثیر پیش تیمارها و سطوح مختلف جایگزینی آرد دانه عدس بر روی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج". , 22, 161, 2025, 42-55. doi: 10.22034/FSCT.22.161.42
طریقت خواه, نازنین, قره خانی, مهدی (2025). 'بررسی تأثیر پیش تیمارها و سطوح مختلف جایگزینی آرد دانه عدس بر روی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج', , 22(161), pp. 42-55. doi: 10.22034/FSCT.22.161.42
طریقت خواه, نازنین, قره خانی, مهدی بررسی تأثیر پیش تیمارها و سطوح مختلف جایگزینی آرد دانه عدس بر روی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج. , 2025; 22(161): 42-55. doi: 10.22034/FSCT.22.161.42
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,749,014
PDF Download15,970,940