خان احمدلو, سحر, نجفیان, لیلا, قاسمی, اسماعیل, نعیمیان, نوید (2025). تاثیر فیلم نانوکامپوزیتی بر پایه پلی‌لاکتیک اسید/پلی‌کاپرولاکتون تقویت شده با نانوذرات TiO2 و نانوکپسول اسانس ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فراپالایش. , 22(161), 297-308. doi: 10.22034/FSCT.22.161.297
سحر خان احمدلو; لیلا نجفیان; اسماعیل قاسمی; نوید نعیمیان. "تاثیر فیلم نانوکامپوزیتی بر پایه پلی‌لاکتیک اسید/پلی‌کاپرولاکتون تقویت شده با نانوذرات TiO2 و نانوکپسول اسانس ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فراپالایش". , 22, 161, 2025, 297-308. doi: 10.22034/FSCT.22.161.297
خان احمدلو, سحر, نجفیان, لیلا, قاسمی, اسماعیل, نعیمیان, نوید (2025). 'تاثیر فیلم نانوکامپوزیتی بر پایه پلی‌لاکتیک اسید/پلی‌کاپرولاکتون تقویت شده با نانوذرات TiO2 و نانوکپسول اسانس ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فراپالایش', , 22(161), pp. 297-308. doi: 10.22034/FSCT.22.161.297
خان احمدلو, سحر, نجفیان, لیلا, قاسمی, اسماعیل, نعیمیان, نوید تاثیر فیلم نانوکامپوزیتی بر پایه پلی‌لاکتیک اسید/پلی‌کاپرولاکتون تقویت شده با نانوذرات TiO2 و نانوکپسول اسانس ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فراپالایش. , 2025; 22(161): 297-308. doi: 10.22034/FSCT.22.161.297
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,487
Article View12,217,469
PDF Download7,298,492