Yazdanpanah, Sedigheh, عباسی, محسن (2025). تولید کیک اسفنجی کم کالری با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و بررسی برخی خصوصیات گرماسنجی ، گرما وزن سنجی و رئولوژیکی آن. , 22(161), 24-41. doi: 10.22034/FSCT.22.161.24
Sedigheh Yazdanpanah; محسن عباسی. "تولید کیک اسفنجی کم کالری با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و بررسی برخی خصوصیات گرماسنجی ، گرما وزن سنجی و رئولوژیکی آن". , 22, 161, 2025, 24-41. doi: 10.22034/FSCT.22.161.24
Yazdanpanah, Sedigheh, عباسی, محسن (2025). 'تولید کیک اسفنجی کم کالری با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و بررسی برخی خصوصیات گرماسنجی ، گرما وزن سنجی و رئولوژیکی آن', , 22(161), pp. 24-41. doi: 10.22034/FSCT.22.161.24
Yazdanpanah, Sedigheh, عباسی, محسن تولید کیک اسفنجی کم کالری با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و بررسی برخی خصوصیات گرماسنجی ، گرما وزن سنجی و رئولوژیکی آن. , 2025; 22(161): 24-41. doi: 10.22034/FSCT.22.161.24
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,752,436
PDF Download15,973,704