عیوض محمدی, مریم, شریفی, اکرم (2025). ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پودر نوشیدنی تولید شده از پوره زردآلو و عصاره هویج، با روش خشک کردن کف‌پوشی. , 22(161), 104-120. doi: 10.22034/FSCT.22.161.104
مریم عیوض محمدی; اکرم شریفی. "ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پودر نوشیدنی تولید شده از پوره زردآلو و عصاره هویج، با روش خشک کردن کف‌پوشی". , 22, 161, 2025, 104-120. doi: 10.22034/FSCT.22.161.104
عیوض محمدی, مریم, شریفی, اکرم (2025). 'ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پودر نوشیدنی تولید شده از پوره زردآلو و عصاره هویج، با روش خشک کردن کف‌پوشی', , 22(161), pp. 104-120. doi: 10.22034/FSCT.22.161.104
عیوض محمدی, مریم, شریفی, اکرم ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پودر نوشیدنی تولید شده از پوره زردآلو و عصاره هویج، با روش خشک کردن کف‌پوشی. , 2025; 22(161): 104-120. doi: 10.22034/FSCT.22.161.104
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,749,020
PDF Download15,970,942