نهالکار, آرین, رجایی نجف آبادی, احمد, میرزائی مقدم, حسین (2025). بررسی امکان تولید امولسیون روغن گردو پایدار شده با موسیلاژ دانه چیا و کاربرد آن در فیلمهای خوراکی. , 22(161), 260-274. doi: 10.22034/FSCT.22.161.260
آرین نهالکار; احمد رجایی نجف آبادی; حسین میرزائی مقدم. "بررسی امکان تولید امولسیون روغن گردو پایدار شده با موسیلاژ دانه چیا و کاربرد آن در فیلمهای خوراکی". , 22, 161, 2025, 260-274. doi: 10.22034/FSCT.22.161.260
نهالکار, آرین, رجایی نجف آبادی, احمد, میرزائی مقدم, حسین (2025). 'بررسی امکان تولید امولسیون روغن گردو پایدار شده با موسیلاژ دانه چیا و کاربرد آن در فیلمهای خوراکی', , 22(161), pp. 260-274. doi: 10.22034/FSCT.22.161.260
نهالکار, آرین, رجایی نجف آبادی, احمد, میرزائی مقدم, حسین بررسی امکان تولید امولسیون روغن گردو پایدار شده با موسیلاژ دانه چیا و کاربرد آن در فیلمهای خوراکی. , 2025; 22(161): 260-274. doi: 10.22034/FSCT.22.161.260
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,741,814
PDF Download15,966,670