حاج علی بکلو, عذرا, محترمی, فروغ, قیطران پور, آرش, اسمعیلی, محسن (2025). بهینه سازی فرمولاسیون بیسکوئیت فاقد گلوتن با استفاده از شیره خرما و پودر هسته خرما. , 22(161), 198-213. doi: 10.22034/FSCT.22.161.198
عذرا حاج علی بکلو; فروغ محترمی; آرش قیطران پور; محسن اسمعیلی. "بهینه سازی فرمولاسیون بیسکوئیت فاقد گلوتن با استفاده از شیره خرما و پودر هسته خرما". , 22, 161, 2025, 198-213. doi: 10.22034/FSCT.22.161.198
حاج علی بکلو, عذرا, محترمی, فروغ, قیطران پور, آرش, اسمعیلی, محسن (2025). 'بهینه سازی فرمولاسیون بیسکوئیت فاقد گلوتن با استفاده از شیره خرما و پودر هسته خرما', , 22(161), pp. 198-213. doi: 10.22034/FSCT.22.161.198
حاج علی بکلو, عذرا, محترمی, فروغ, قیطران پور, آرش, اسمعیلی, محسن بهینه سازی فرمولاسیون بیسکوئیت فاقد گلوتن با استفاده از شیره خرما و پودر هسته خرما. , 2025; 22(161): 198-213. doi: 10.22034/FSCT.22.161.198
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,752,938
PDF Download15,973,949