عابدفر, عباس, مهرگان نیکو, علیرضا (2025). ارزیابی خصوصیات تکنیکی-عملکردی، ضدقارچی و حسّی نان نیمه حجیم حاوی خمیرترش آرد شلتوک برنج با استارتر غالب لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در طول مدت ماندگاری. , 22(161), 151-164. doi: 10.22034/FSCT.22.161.151
عباس عابدفر; علیرضا مهرگان نیکو. "ارزیابی خصوصیات تکنیکی-عملکردی، ضدقارچی و حسّی نان نیمه حجیم حاوی خمیرترش آرد شلتوک برنج با استارتر غالب لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در طول مدت ماندگاری". , 22, 161, 2025, 151-164. doi: 10.22034/FSCT.22.161.151
عابدفر, عباس, مهرگان نیکو, علیرضا (2025). 'ارزیابی خصوصیات تکنیکی-عملکردی، ضدقارچی و حسّی نان نیمه حجیم حاوی خمیرترش آرد شلتوک برنج با استارتر غالب لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در طول مدت ماندگاری', , 22(161), pp. 151-164. doi: 10.22034/FSCT.22.161.151
عابدفر, عباس, مهرگان نیکو, علیرضا ارزیابی خصوصیات تکنیکی-عملکردی، ضدقارچی و حسّی نان نیمه حجیم حاوی خمیرترش آرد شلتوک برنج با استارتر غالب لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در طول مدت ماندگاری. , 2025; 22(161): 151-164. doi: 10.22034/FSCT.22.161.151
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,749,020
PDF Download15,970,942