Number of Articles: 30

تاثیر شدت قهوه‌ای شدن بر ویژگی‌های بین‌ سطحی کانژوگه صمغ ژلان – پروتئین سویا حاصل از واکنش مایلارد

Pages 1-17

یاسمن لوائی; مهدی وریدی; مجید نوش کام

بررسی مدل سینتیکی جذب آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه تیمار شده با اسید و اولتراسونیک در خمیر نان سنگک

Pages 19-30

مهران صیادی; کیانا پورمحمدی; شهرزاد مالکی; الهه عابدی

بررسی تجربی و مدل‌سازی فرآیند خشک شدن صمغ دانه بالنگو با خشک‌کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی

Pages 31-38

نوید گودینی; اشرف گوهری اردبیلی; فخرالدین صالحی

بررسی تولید کره لاکتیکی پروبیوتیک:تاثیر نوع سویه و زمان نگهداری بر روی زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و ویژگی های فیزیکو شیمیایی، میکروبیولوژیکی و ارگانولیپتیکی

Pages 39-51

دلارام کارگر مطلق; انوشه شریفیان

تولید شیر فراسودمند حاوی دارچین با استفاده از سیستم نانولیپوزوم

Pages 53-66

شبنم ایمانی; آیناز علیزاده; مهناز طبیبی آذر; حامد همیشه کار; لیلا روفه گری نژاد

بهینه سازی فرمولاسیون لوکوم پروبیوتیک بر پایه شیره انگور

Pages 67-78

الهه امینی; رضا کاراژیان; نجمه گرد نوشهری

اثر میکروکپسولاسیون آنزیم فیتاز و آلفا آمیلاز بر ویژگی های شیمیایی،فیزیکی،میکروبی و حسی نان تست سبوس دار

Pages 79-90

زکریا حسینچی قره آغاج; محمد حسین عزیزی تبریززاد; غلامحسن اسدی; رضا عزیزی نژاد

استخراج پروتئین از سبوس برنج رقم طارم و استفاده آن در تولید کیک بدون گلوتن

Pages 91-99

مینا ترکمانی میانجی; مانیا صالحی فر; وجیهه فدایی نوغانی

بررسی تاثیر افزودن سبوس برنج برمحتوای اکریل‌آمید و ویژگی های بافتی نان قالبی

Pages 101-111

لیلی فدایی اشکیکی; ماندانا طایفه

تأثیر اسانس‌ های ریزدرون پوشانی شده بولاغ اوتی وحشی (Nasturtium officinale L.) و شوید (Anethum graveolens L.) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و ارزیابی حسی دوغ پروبیوتیک

Pages 113-126

محمدسامی اصولی زاده نوبری; سیده شیما یوسفی; وریا ویسانی

بررسی مهارکنندگی و کشندگی قارچ‌های عامل کپک‌زدگی میوه پرتقال (پنی‌سیلیوم دیجیتاتوم و پنی‌سیلیوم ایتالیکوم) با استفاده از عصاره هیدروالکی گیاه اشنان

Pages 127-135

مصطفی رحمتی جنیدآباد; محمد نوشاد

بررسی خصوصیات رئولوژیکی فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست کرفس رژیمی

Pages 137-145

مهسا محمدی; مسعود دزیانی; فاطمه شهدادی

بررسی و مقایسه خصوصیات رنگی و میکروبی آب آلبالوی پاستوریزه شده به روش فراصوت در شرایط بهینه با پاستوریزاسیون حرارتی

Pages 147-156

فاطمه نوری صفت; لیلا ناطقی; حامد زارعی

استخراج و بررسی ویژگی‌های عملکردی پروتئین سبوس برنج و امکان استفاده از آن به‌عنوان جایگزین پروتئین شیر در دسر لبنی کم‌چرب فراسودمند

Pages 157-170

عاطفه محمدی; سید احمد شهیدی; علی رافع; شهرام نقی زاده رئیسی; آزاده قربانی حسن سرایی

ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضد قارچی باکتری اسید لاکتیک غالب جدا شده از آرد بلوط (Quercus persica) تخمیر شده

Pages 171-183

حسین پورعبدالله; علیرضا صادقی; مریم ابراهیمی; مهدی کاشانی نژاد; هدی شهیری طبرستانی; جلال محمدزاده

بررسی اثرات ضد قارچی اسانس گیاهان زنیان (Trachyspermum ammi)، مرزه (Satureja hortensis) و نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر کپک‌های آلوده کننده پنیر سفید ایرانی

Pages 185-196

درنوش جعفرپور; پریسا عطایی

تأثیر توان و زمان اعمال فراصوت بر کارایی فرآیند آبگیری اسمزی برش‌های موز

Pages 197-206

فخرالدین صالحی; رعنا چراغی; مجید رسولی

عصاره اتانولی کور (Capparis spinosa): فنل، فلاونوئید، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدباکتریایی آن بر انتروباکتر آئروژنز، اشرشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسیتوژنز

Pages 207-216

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; مصطفی رحمتی جنیدآباد

تأثیر استفاده از روش‌های مختلف خشک‌کردن و بسته‌بندی تحت اتمسفر اصلاح‌شده بر برخی ویژگی‌های کیفی پودر سیب

Pages 217-230

شیوا روشنی; سید احمد شهیدی; آزاده قربانی حسن سرایی; شهرام نقی زاده رئیسی

تاثیر شرایط استخراج به کمک فراصوت بر فرآیند صمغ‌گیری و بررسی پارامترهای کیفی روغن سویا

Pages 231-240

reza esmaeilzadeh kenari; زینب زینب

مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پنیر آنالوگ شیر ذرت و منعقد کننده گیاهی با پنیر شیر گاو و رنت حیوانی طی انبارمانی

Pages 241-255

فریده اسلام بیگ عراقی; رضوان موسوی ندوشن; افشین جعفرپور; مریم مصلحی شاد

تأثیر متغیر‌های اکستروژن بر ویژگی‌های فیزیکی و عملکردی غلات صبحانه بر پایه آرد‌های کامل جو دو‌سر و سنجد

Pages 257-269

شهره تاتاری; فخری شهیدی; محمدجواد وریدی; الناز میلانی; محبت محبی

استفاده از منعقد کننده گیاهی ویتانیا کوآگولانس در تولید پنیر پروبیوتیک حاوی اینولین و بررسی خواص فیریکوشیمیایی، حسی و بافتی آن

Pages 271-284

اکرم کوهکن

بهینه‌سازی شرایط هیدرولیز آنزیمی کنسانتره پروتئینی دانه طالبی (Cucumis melo var cantalupensis) جهت دستیابی به حداکثر فعالیت آنتی اکسیدانی.

Pages 285-302

معصومه خسروی لاریجانی; علیرضا صادقی ماهونک; محمد قربانی; هدی شهیری طبرستانی

بررسی فرآیند سرخ ‌کردن در خلا برش‌ های گوجه‌ فرنگی و تعیین شرایط بهینه

Pages 303-313

علی رضا بصیری; نسرین حسنی‌ پر; بابک غیاثی طرزی; صحرا فرهادی

مدل‌سازی و تاثیر شوک‌های اقتصادی بر بازده سهام صنایع غذایی

Pages 315-326

امیر دادرس مقدم; سید مهدی حسینی; محمد حسین کریم; Hossein Badi Farzin; محمد نوروزیان

بهینه‌سازی فرمولاسیون پاستیل رژیمی غنی‌شده حاوی ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از جایگزینی ساکارز با استویوزید- ایزومالت و ژلاتین با صمغ فارسی به روش سطح پاسخ (RSM)

Pages 327-346

مینا عبدالعظیمی; محمد گلی

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی مونت موریلونیت اصلاح شده با سورفاکتانت کاتیونی

Pages 347-357

سارا عرب مفرد; سید مهدی جعفری; امان محمد ضیائی فر; هدی شهیری طبرستانی; قاسم بهلکه

تأثیر آرد ارزن دم روباهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد گندم تصفیه و خواص رئولوژیکی خمیر

Pages 359-369

ژاله احمدی کبیر; محمد حسین عزیزی; حسین عباس تبار اهنگر; اعظم اعرابی

تاثیر پارامترهای مختلف برروی قطر و ساختار الیاف نانو الکتروریسی شده استات سلولز پلی اتیلن اکساید

Pages 371-383

پانته آ صالحی زاده; مسعود تقی زاده; زهرا امام جمعه

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,750,046
PDF Download15,971,627