خسروی لاریجانی, معصومه, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, شهیری طبرستانی, هدی (2022). بهینه‌سازی شرایط هیدرولیز آنزیمی کنسانتره پروتئینی دانه طالبی (Cucumis melo var cantalupensis) جهت دستیابی به حداکثر فعالیت آنتی اکسیدانی.. , 19(124), 285-302. doi: 10.52547/fsct.19.124.285
معصومه خسروی لاریجانی; علیرضا صادقی ماهونک; محمد قربانی; هدی شهیری طبرستانی. "بهینه‌سازی شرایط هیدرولیز آنزیمی کنسانتره پروتئینی دانه طالبی (Cucumis melo var cantalupensis) جهت دستیابی به حداکثر فعالیت آنتی اکسیدانی.". , 19, 124, 2022, 285-302. doi: 10.52547/fsct.19.124.285
خسروی لاریجانی, معصومه, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, شهیری طبرستانی, هدی (2022). 'بهینه‌سازی شرایط هیدرولیز آنزیمی کنسانتره پروتئینی دانه طالبی (Cucumis melo var cantalupensis) جهت دستیابی به حداکثر فعالیت آنتی اکسیدانی.', , 19(124), pp. 285-302. doi: 10.52547/fsct.19.124.285
خسروی لاریجانی, معصومه, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, شهیری طبرستانی, هدی بهینه‌سازی شرایط هیدرولیز آنزیمی کنسانتره پروتئینی دانه طالبی (Cucumis melo var cantalupensis) جهت دستیابی به حداکثر فعالیت آنتی اکسیدانی.. , 2022; 19(124): 285-302. doi: 10.52547/fsct.19.124.285
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,815,997
PDF Download16,007,307