محمدی, عاطفه, شهیدی, سید احمد, رافع, علی, نقی زاده رئیسی, شهرام, قربانی حسن سرایی, آزاده (2022). استخراج و بررسی ویژگی‌های عملکردی پروتئین سبوس برنج و امکان استفاده از آن به‌عنوان جایگزین پروتئین شیر در دسر لبنی کم‌چرب فراسودمند. , 19(124), 157-170. doi: 10.52547/fsct.19.124.157
عاطفه محمدی; سید احمد شهیدی; علی رافع; شهرام نقی زاده رئیسی; آزاده قربانی حسن سرایی. "استخراج و بررسی ویژگی‌های عملکردی پروتئین سبوس برنج و امکان استفاده از آن به‌عنوان جایگزین پروتئین شیر در دسر لبنی کم‌چرب فراسودمند". , 19, 124, 2022, 157-170. doi: 10.52547/fsct.19.124.157
محمدی, عاطفه, شهیدی, سید احمد, رافع, علی, نقی زاده رئیسی, شهرام, قربانی حسن سرایی, آزاده (2022). 'استخراج و بررسی ویژگی‌های عملکردی پروتئین سبوس برنج و امکان استفاده از آن به‌عنوان جایگزین پروتئین شیر در دسر لبنی کم‌چرب فراسودمند', , 19(124), pp. 157-170. doi: 10.52547/fsct.19.124.157
محمدی, عاطفه, شهیدی, سید احمد, رافع, علی, نقی زاده رئیسی, شهرام, قربانی حسن سرایی, آزاده استخراج و بررسی ویژگی‌های عملکردی پروتئین سبوس برنج و امکان استفاده از آن به‌عنوان جایگزین پروتئین شیر در دسر لبنی کم‌چرب فراسودمند. , 2022; 19(124): 157-170. doi: 10.52547/fsct.19.124.157
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,815,414
PDF Download16,006,906