عبدالعظیمی, مینا, گلی, محمد (2022). بهینه‌سازی فرمولاسیون پاستیل رژیمی غنی‌شده حاوی ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از جایگزینی ساکارز با استویوزید- ایزومالت و ژلاتین با صمغ فارسی به روش سطح پاسخ (RSM). , 19(124), 327-346. doi: 10.52547/fsct.19.124.327
مینا عبدالعظیمی; محمد گلی. "بهینه‌سازی فرمولاسیون پاستیل رژیمی غنی‌شده حاوی ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از جایگزینی ساکارز با استویوزید- ایزومالت و ژلاتین با صمغ فارسی به روش سطح پاسخ (RSM)". , 19, 124, 2022, 327-346. doi: 10.52547/fsct.19.124.327
عبدالعظیمی, مینا, گلی, محمد (2022). 'بهینه‌سازی فرمولاسیون پاستیل رژیمی غنی‌شده حاوی ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از جایگزینی ساکارز با استویوزید- ایزومالت و ژلاتین با صمغ فارسی به روش سطح پاسخ (RSM)', , 19(124), pp. 327-346. doi: 10.52547/fsct.19.124.327
عبدالعظیمی, مینا, گلی, محمد بهینه‌سازی فرمولاسیون پاستیل رژیمی غنی‌شده حاوی ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از جایگزینی ساکارز با استویوزید- ایزومالت و ژلاتین با صمغ فارسی به روش سطح پاسخ (RSM). , 2022; 19(124): 327-346. doi: 10.52547/fsct.19.124.327
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,815,601
PDF Download16,006,974