نوری صفت, فاطمه, ناطقی, لیلا, زارعی, حامد (2022). بررسی و مقایسه خصوصیات رنگی و میکروبی آب آلبالوی پاستوریزه شده به روش فراصوت در شرایط بهینه با پاستوریزاسیون حرارتی. , 19(124), 147-156. doi: 10.52547/fsct.19.124.147
فاطمه نوری صفت; لیلا ناطقی; حامد زارعی. "بررسی و مقایسه خصوصیات رنگی و میکروبی آب آلبالوی پاستوریزه شده به روش فراصوت در شرایط بهینه با پاستوریزاسیون حرارتی". , 19, 124, 2022, 147-156. doi: 10.52547/fsct.19.124.147
نوری صفت, فاطمه, ناطقی, لیلا, زارعی, حامد (2022). 'بررسی و مقایسه خصوصیات رنگی و میکروبی آب آلبالوی پاستوریزه شده به روش فراصوت در شرایط بهینه با پاستوریزاسیون حرارتی', , 19(124), pp. 147-156. doi: 10.52547/fsct.19.124.147
نوری صفت, فاطمه, ناطقی, لیلا, زارعی, حامد بررسی و مقایسه خصوصیات رنگی و میکروبی آب آلبالوی پاستوریزه شده به روش فراصوت در شرایط بهینه با پاستوریزاسیون حرارتی. , 2022; 19(124): 147-156. doi: 10.52547/fsct.19.124.147
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,815,997
PDF Download16,007,307