لوائی, یاسمن, وریدی, مهدی, نوش کام, مجید (2022). تاثیر شدت قهوه‌ای شدن بر ویژگی‌های بین‌ سطحی کانژوگه صمغ ژلان – پروتئین سویا حاصل از واکنش مایلارد. , 19(124), 1-17. doi: 10.52547/fsct.19.124.1
یاسمن لوائی; مهدی وریدی; مجید نوش کام. "تاثیر شدت قهوه‌ای شدن بر ویژگی‌های بین‌ سطحی کانژوگه صمغ ژلان – پروتئین سویا حاصل از واکنش مایلارد". , 19, 124, 2022, 1-17. doi: 10.52547/fsct.19.124.1
لوائی, یاسمن, وریدی, مهدی, نوش کام, مجید (2022). 'تاثیر شدت قهوه‌ای شدن بر ویژگی‌های بین‌ سطحی کانژوگه صمغ ژلان – پروتئین سویا حاصل از واکنش مایلارد', , 19(124), pp. 1-17. doi: 10.52547/fsct.19.124.1
لوائی, یاسمن, وریدی, مهدی, نوش کام, مجید تاثیر شدت قهوه‌ای شدن بر ویژگی‌های بین‌ سطحی کانژوگه صمغ ژلان – پروتئین سویا حاصل از واکنش مایلارد. , 2022; 19(124): 1-17. doi: 10.52547/fsct.19.124.1
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,815,598
PDF Download16,006,973