Number of Articles: 29

بررسی جنس جعبه و تعداد ردیف میوه بر خواص مکانیکی میوه شلیل در پاسخ به ارتعاشات شبیه سازی شده حمل و نقل

Pages 1-12

مهنوش طالب پور; علی ملکی; مجید لشگری

اثر پیش تیمار حرارتی گوجه فرنگی کامل روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی رب گوجه فرنگی تولیدی با سطوح مختلف بریکس

Pages 17-22

سعید امیری نسب سرابی; مصطفی مظاهری طهرانی; محمد حسین حداد خداپرست

استفاده از اسانس شوید (Anethum graveolens L.) برای بهبود کیفیت و عمر انباری کشمش آفتابی

Pages 23-35

شهین زمردی; فولیا دیلمقانیان; فروغ شواخی

بررسی اثر شیرین بیان بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کوکی بدون گلوتن حاوی آرد ارزن و سویا

Pages 37-47

الهه خسروی; علیرضا مسعود نیا; سیده فاطمه ضیاضیابری

امکان سنجی تولید کره کم چرب با استفاده از ژلاتین و آلژینات سدیم به عنوان جایگزین چربی

Pages 69-81

شیلان سلطانی; لیلا روفه گری نژاد; هاله همتی; رقیه اشرفی یورقانلو

ارزیابی برخی از ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و حسی شکلات کم کالری حاوی پودر دانه ریحان

Pages 83-96

الهام آل ابراهیم

بهینه سازی استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه کلخونگ (Pistacia khinjuk) به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ

Pages 97-115

مرضیه السادات حسین الهاشمی; جواد توکلی; علیرضا رفعتی; فاطمه احمدی

بررسی اثر گیاه بومی چریش و روغن منداب بر ویژگی های تکنولوژیکی خمیر و تغذیه ای و حسی نان بربری

Pages 117-127

ابوالفضل اصغر دخت; Esmaeil Ataye salehi

تاثیر دمای خشک کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر ماهی‌های کیلکا و کپور

Pages 129-141

علی معتمدزادگان; سکینه پورناصری; شبنم حمزه; حدیثه باقری; سعید میرعرب رضی

اثر درصد چربی، نوع امولسیفایر و فشار هموژناسیون بر افزایش حجم و ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنی وانیلی

Pages 143-155

کیومرث شریفی; علیرضا شهاب لواسانی; سارا موحد

تشخیص آفت حلزون در باغ مرکبات تحت شرایط نورپردازی متفاوت با استفاده از شبکه‌های عصبی عمیق

Pages 157-169

رمضان هادی پور رکنی; عزت اله عسکری اصلی ارده; سجاد سبزی; ایمان اسمعیلی پایین افراکتی

اثر ضدقارچی اسانس‌ مرزه خوزستانی بر آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینه‌را و رایزوپوس استولونیفر عامل پوسیدگی و کپک‌زدگی میوه‌ توت‌فرنگی

Pages 171-180

مصطفی رحمتی جنیدآباد; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

پیش‌بینی اثرات پوشش‌دهی با غلظت‌های مختلف صمغ دانه مرو بر خصوصیات برش‌های کدوخورشتی سرخ‌شده در دماهای مختلف با روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی

Pages 181-191

فخرالدین صالحی; امیررضا روستایی; علیرضا حاصلی

بررسی تأثیر آنتی اکسیدان های طبیعی کروستین و بیکسین در افزایش مدت ماندگاری پنیرچدار

Pages 193-202

شهناز خداوردی; تکتم مستقیم; اسماعیل حریریان

اثر جوشاندن در آب نمک و خشک کردن بر کیفیت میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی

Pages 203-212

حسین زارعی; مهدی نیکو; کاوه رحمانی فرح

تأثیر روغن های خرفه و تخم کتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست

Pages 213-224

احمد جدیدی; شیلا برنجی; لیلا ناطقی

تاثیر فیلم فعال حاوی هیبرید نانوهالوسیت رس/کارواکرول و کیتوزان بر رشد قارچ‌های بیماری‌زا

Pages 225-233

حسین عراقی; سمیه رستگار; بهجت تاج الدین; محمد جوان نیکخواه; محمد‌علی عسکری سرچشمه

توسعه مدل سینتیکی عمر ماندگاری برای کاهوی برش خورده تازه رقم رومین، بسته بندی شده در شرایط اتمسفر اصلاح شده منفذدار

Pages 235-246

بهاره سالمی; ناصر صداقت; محمدجواد وریدی; سید محمود موسوی; فریده طباطبایی یزدی

خشک کردن کف‌پوشی پنیر ریکوتا و پیش‌بینی ویژگی‌های آن با مدل شبکه عصبی مصنوعی

Pages 247-257

زهرا باقری; علی معتمدزادگان; رضا خان بابائی; ایوب فرهادی

بررسی اثر دما و سرعت هوای خشک کن بر سینتیک خشک شدن و ترکیبات فنلی برگ استویا

Pages 259-271

لیلا ناطقی

تأثیر عصاره مرزه (Satureja hortensis) و پوشش زیست‌‌مرکب فعال پلی‌ساکاریدی بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در دمای یخچال (oC 1±4)

Pages 271-281

داریوش خادمی شورمستی; فاطمه یمینی; نیوشا بدخشان

بهینه‌سازی عصاره‌های اتانولی پوست سبز گردو استخراج شده به روش ماکروویو و بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی آن‌ها

Pages 283-298

مهناز شعبانیان; عباسعلی ساری; امیرامیر دارایی گرمه خانی

بررسی امکان ابررسی امکان افزایش ماندگاری نان بخارپز حاوی آرد چاودار با افزودن پلی‌ال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیرفزایش ماندگاری نان بخارپز حاوی آرد چاودار با افزودن پلی‌ال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیر

Pages 299-309

مهدی قیافه داودی; مهدی کریمی; فریبا نقی پور; زهرا شیخ الاسلامی

بهینه‌سازی و مدل‌سازی فرمولاسیون مربای هویج زرد ایرانی رژیمی با استفاده از استویوزید و اینولین به روش سطح پاسخ

Pages 311-325

نجمه خادمی پور; سیما شرعی; مهرنوش تدینی

بررسی اثر سطوح مختلف آب پخت جو و صمغ گزانتان به عنوان جایگزین تخم مرغ برخصوصیات فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی کیک روغنی

Pages 327-338

سیده الهام موسوی کلجاهی; امیر بابایی صدر

بررسی خاصیت ضد باکتریایی عصاره قسمت های مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه

Pages 339-349

درنوش جعفرپور; سید محمدباقر هاشمی; اعظم قائدی

مقایسه و پیش بینی تغییرات دمای همبرگر در طی فرآیند انجماد با استفاده از دو روش مختلف مدل سازی عددی

Pages 351-361

محسن دلوی اصفهان; امیر دارایی گرمه خانی

تاثیر محل برش برای جداسازی آیرودینامیکی کلاله گل زعفران و انتخاب ساز و کار

Pages 363-376

مرضیه اردفروشان; رضا مداحیان; داود قنبریان; حمید رضا محمدی

مرور جنبه های مختلف ضدعفونی در دامداری های شیری

Pages 377-396

فرنوش لواف پور; فرزانه شجاعی آزاد; هنگامه صادقی; سمیه سیاهوشی; حمید عزت پناه

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,820,616
PDF Download16,010,535