شعبانیان, مهناز, ساری, عباسعلی, دارایی گرمه خانی, امیرامیر (2021). بهینه‌سازی عصاره‌های اتانولی پوست سبز گردو استخراج شده به روش ماکروویو و بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی آن‌ها. , 18(115), 283-298. doi: 10.52547/fsct.18.115.23
مهناز شعبانیان; عباسعلی ساری; امیرامیر دارایی گرمه خانی. "بهینه‌سازی عصاره‌های اتانولی پوست سبز گردو استخراج شده به روش ماکروویو و بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی آن‌ها". , 18, 115, 2021, 283-298. doi: 10.52547/fsct.18.115.23
شعبانیان, مهناز, ساری, عباسعلی, دارایی گرمه خانی, امیرامیر (2021). 'بهینه‌سازی عصاره‌های اتانولی پوست سبز گردو استخراج شده به روش ماکروویو و بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی آن‌ها', , 18(115), pp. 283-298. doi: 10.52547/fsct.18.115.23
شعبانیان, مهناز, ساری, عباسعلی, دارایی گرمه خانی, امیرامیر بهینه‌سازی عصاره‌های اتانولی پوست سبز گردو استخراج شده به روش ماکروویو و بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی آن‌ها. , 2021; 18(115): 283-298. doi: 10.52547/fsct.18.115.23
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,573
Article View19,900,591
PDF Download16,069,967