خادمی شورمستی, داریوش, یمینی, فاطمه, بدخشان, نیوشا (2021). تأثیر عصاره مرزه (Satureja hortensis) و پوشش زیست‌‌مرکب فعال پلی‌ساکاریدی بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در دمای یخچال (oC 1±4). , 18(115), 271-281. doi: 10.52547/fsct.18.115.22
داریوش خادمی شورمستی; فاطمه یمینی; نیوشا بدخشان. "تأثیر عصاره مرزه (Satureja hortensis) و پوشش زیست‌‌مرکب فعال پلی‌ساکاریدی بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در دمای یخچال (oC 1±4)". , 18, 115, 2021, 271-281. doi: 10.52547/fsct.18.115.22
خادمی شورمستی, داریوش, یمینی, فاطمه, بدخشان, نیوشا (2021). 'تأثیر عصاره مرزه (Satureja hortensis) و پوشش زیست‌‌مرکب فعال پلی‌ساکاریدی بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در دمای یخچال (oC 1±4)', , 18(115), pp. 271-281. doi: 10.52547/fsct.18.115.22
خادمی شورمستی, داریوش, یمینی, فاطمه, بدخشان, نیوشا تأثیر عصاره مرزه (Satureja hortensis) و پوشش زیست‌‌مرکب فعال پلی‌ساکاریدی بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در دمای یخچال (oC 1±4). , 2021; 18(115): 271-281. doi: 10.52547/fsct.18.115.22
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,573
Article View19,900,590
PDF Download16,069,966