زمردی, شهین, دیلمقانیان, فولیا, شواخی, فروغ (2021). استفاده از اسانس شوید (Anethum graveolens L.) برای بهبود کیفیت و عمر انباری کشمش آفتابی. , 18(115), 23-35. doi: 10.52547/fsct.18.115.3
شهین زمردی; فولیا دیلمقانیان; فروغ شواخی. "استفاده از اسانس شوید (Anethum graveolens L.) برای بهبود کیفیت و عمر انباری کشمش آفتابی". , 18, 115, 2021, 23-35. doi: 10.52547/fsct.18.115.3
زمردی, شهین, دیلمقانیان, فولیا, شواخی, فروغ (2021). 'استفاده از اسانس شوید (Anethum graveolens L.) برای بهبود کیفیت و عمر انباری کشمش آفتابی', , 18(115), pp. 23-35. doi: 10.52547/fsct.18.115.3
زمردی, شهین, دیلمقانیان, فولیا, شواخی, فروغ استفاده از اسانس شوید (Anethum graveolens L.) برای بهبود کیفیت و عمر انباری کشمش آفتابی. , 2021; 18(115): 23-35. doi: 10.52547/fsct.18.115.3
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,573
Article View19,900,677
PDF Download16,070,005