تأثیر روغن های خرفه و تخم کتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 16, Volume 18, Issue 115, 1400, Pages 213-224 PDF (858.67 K) | ||
| DOI: 10.52547/fsct.18.115.17 | ||
| Authors | ||
| احمد جدیدی1; شیلا برنجی* 2; لیلا ناطقی3 | ||
| 1کارشناس ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد ورامین – پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران. | ||
| 2استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد ورامین – پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران. | ||
| 3دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد ورامین – پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران. | ||
| Abstract | ||
| ! "#$ %&' !"#$%&' &(!#()#*$((+!'&,%-((.((/((0 1234$((5)&(( 6((((+((7(((((((((+ &( 6/#81#(79(:;<=/#0- '>? @'ABCDE:CDF:G@'AB$5)/HICDE:CDF:GJ,HI K1LM" ((+<#8#((-"#((N'((!O=! >P23Q# =#!0' +R(+&7 &5$S2(3($8(:($5)& 6/#81#7 0-8 T-23$8&-&5T-((+<##!U# V7:'>$5)(& 6/!?&5($S(#-"#8 ;5pH((&(('((((!((2$8((W((S6:&#;#8 @--ECDEXp((3$8((((#((-"#8 ((+<#1# L!0H @((S((Y((Z([((((ECDE˃p&(('((N((1##((!0H $5)& 6/#81#7$8&$5 &'](5=O#$8YJ^&(&53:'- @$S6!-&ECDEXp$((S8(('N#!0H ^87&$5)& 6/5&5CDFGJ((?:#81#((7((^ 0"_#N+<#Y!((&((5' +(&_$B5L& NB5[#=CDE($(%&(((-!]& 6/!^ 0-2 | ||
| Keywords | ||
| روغن خرفه; روغن تخم کتان; ماست | ||
| References | ||
|
| ||
|
Statistics Article View: 229 PDF Download: 153 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,573 |
| Article View | 19,900,678 |
| PDF Download | 16,070,005 |