جدیدی, احمد, برنجی, شیلا, ناطقی, لیلا (2021). تأثیر روغن های خرفه و تخم کتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست. , 18(115), 213-224. doi: 10.52547/fsct.18.115.17
احمد جدیدی; شیلا برنجی; لیلا ناطقی. "تأثیر روغن های خرفه و تخم کتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست". , 18, 115, 2021, 213-224. doi: 10.52547/fsct.18.115.17
جدیدی, احمد, برنجی, شیلا, ناطقی, لیلا (2021). 'تأثیر روغن های خرفه و تخم کتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست', , 18(115), pp. 213-224. doi: 10.52547/fsct.18.115.17
جدیدی, احمد, برنجی, شیلا, ناطقی, لیلا تأثیر روغن های خرفه و تخم کتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست. , 2021; 18(115): 213-224. doi: 10.52547/fsct.18.115.17
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,573
Article View19,900,678
PDF Download16,070,005