قیافه داودی, مهدی, کریمی, مهدی, نقی پور, فریبا, شیخ الاسلامی, زهرا (2021). بررسی امکان ابررسی امکان افزایش ماندگاری نان بخارپز حاوی آرد چاودار با افزودن پلی‌ال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیرفزایش ماندگاری نان بخارپز حاوی آرد چاودار با افزودن پلی‌ال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیر. , 18(115), 299-309. doi: 10.52547/fsct.18.115.24
مهدی قیافه داودی; مهدی کریمی; فریبا نقی پور; زهرا شیخ الاسلامی. "بررسی امکان ابررسی امکان افزایش ماندگاری نان بخارپز حاوی آرد چاودار با افزودن پلی‌ال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیرفزایش ماندگاری نان بخارپز حاوی آرد چاودار با افزودن پلی‌ال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیر". , 18, 115, 2021, 299-309. doi: 10.52547/fsct.18.115.24
قیافه داودی, مهدی, کریمی, مهدی, نقی پور, فریبا, شیخ الاسلامی, زهرا (2021). 'بررسی امکان ابررسی امکان افزایش ماندگاری نان بخارپز حاوی آرد چاودار با افزودن پلی‌ال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیرفزایش ماندگاری نان بخارپز حاوی آرد چاودار با افزودن پلی‌ال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیر', , 18(115), pp. 299-309. doi: 10.52547/fsct.18.115.24
قیافه داودی, مهدی, کریمی, مهدی, نقی پور, فریبا, شیخ الاسلامی, زهرا بررسی امکان ابررسی امکان افزایش ماندگاری نان بخارپز حاوی آرد چاودار با افزودن پلی‌ال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیرفزایش ماندگاری نان بخارپز حاوی آرد چاودار با افزودن پلی‌ال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیر. , 2021; 18(115): 299-309. doi: 10.52547/fsct.18.115.24
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,772,324
PDF Download15,984,597