خداوردی, شهناز, مستقیم, تکتم, حریریان, اسماعیل (2021). بررسی تأثیر آنتی اکسیدان های طبیعی کروستین و بیکسین در افزایش مدت ماندگاری پنیرچدار. , 18(115), 193-202. doi: 10.52547/fsct.18.115.15
شهناز خداوردی; تکتم مستقیم; اسماعیل حریریان. "بررسی تأثیر آنتی اکسیدان های طبیعی کروستین و بیکسین در افزایش مدت ماندگاری پنیرچدار". , 18, 115, 2021, 193-202. doi: 10.52547/fsct.18.115.15
خداوردی, شهناز, مستقیم, تکتم, حریریان, اسماعیل (2021). 'بررسی تأثیر آنتی اکسیدان های طبیعی کروستین و بیکسین در افزایش مدت ماندگاری پنیرچدار', , 18(115), pp. 193-202. doi: 10.52547/fsct.18.115.15
خداوردی, شهناز, مستقیم, تکتم, حریریان, اسماعیل بررسی تأثیر آنتی اکسیدان های طبیعی کروستین و بیکسین در افزایش مدت ماندگاری پنیرچدار. , 2021; 18(115): 193-202. doi: 10.52547/fsct.18.115.15
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,047
PDF Download15,998,263