جعفرپور, درنوش, هاشمی, سید محمدباقر, قائدی, اعظم (2021). بررسی خاصیت ضد باکتریایی عصاره قسمت های مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه. , 18(115), 339-349. doi: 10.52547/fsct.18.115.27
درنوش جعفرپور; سید محمدباقر هاشمی; اعظم قائدی. "بررسی خاصیت ضد باکتریایی عصاره قسمت های مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه". , 18, 115, 2021, 339-349. doi: 10.52547/fsct.18.115.27
جعفرپور, درنوش, هاشمی, سید محمدباقر, قائدی, اعظم (2021). 'بررسی خاصیت ضد باکتریایی عصاره قسمت های مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه', , 18(115), pp. 339-349. doi: 10.52547/fsct.18.115.27
جعفرپور, درنوش, هاشمی, سید محمدباقر, قائدی, اعظم بررسی خاصیت ضد باکتریایی عصاره قسمت های مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه. , 2021; 18(115): 339-349. doi: 10.52547/fsct.18.115.27
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,573
Article View19,900,595
PDF Download16,069,968