خادمی پور, نجمه, شرعی, سیما, تدینی, مهرنوش (2021). بهینه‌سازی و مدل‌سازی فرمولاسیون مربای هویج زرد ایرانی رژیمی با استفاده از استویوزید و اینولین به روش سطح پاسخ. , 18(115), 311-325. doi: 10.52547/fsct.18.115.25
نجمه خادمی پور; سیما شرعی; مهرنوش تدینی. "بهینه‌سازی و مدل‌سازی فرمولاسیون مربای هویج زرد ایرانی رژیمی با استفاده از استویوزید و اینولین به روش سطح پاسخ". , 18, 115, 2021, 311-325. doi: 10.52547/fsct.18.115.25
خادمی پور, نجمه, شرعی, سیما, تدینی, مهرنوش (2021). 'بهینه‌سازی و مدل‌سازی فرمولاسیون مربای هویج زرد ایرانی رژیمی با استفاده از استویوزید و اینولین به روش سطح پاسخ', , 18(115), pp. 311-325. doi: 10.52547/fsct.18.115.25
خادمی پور, نجمه, شرعی, سیما, تدینی, مهرنوش بهینه‌سازی و مدل‌سازی فرمولاسیون مربای هویج زرد ایرانی رژیمی با استفاده از استویوزید و اینولین به روش سطح پاسخ. , 2021; 18(115): 311-325. doi: 10.52547/fsct.18.115.25
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,573
Article View19,900,596
PDF Download16,069,968