Number of Articles: 30

تعیین برخی ترکیبات شیمیایی میوه و هسته نسترن کوهی

Pages 8-1

سهیلا زرین قلمی; مینا ختایی

بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فرار روغن کنجد با استفاده از فیبرپلی استر حاوی نانو ذرات پلی پیرول به عنوان روش ریز استخراج فاز جامد از فضای فوقانی

Pages 19-9

سجاد پیرسا; محمد علیزاده; نادر قهرمان نژاد

بررسی تأثیر انجماد، پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر ویژگی های امولسیون روغن در آب تثبیت شده با صمغ دانه قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر

Pages 31-21

آرش کوچکی; محمدعلی حصاری نژاد

تعیین تازگی میگوی پرورشی (گونه وانامی) با استفاده از خواص فیزیکی و مکانیکی

Pages 41-32

محمد رضا گلی; مهدی قاسمی ورنامخواستی; مجتبی نادری بلداجی

ارزیابی اثر برخی تیمارهای پس از برداشت بر افزایش عمر انبارمانی قارچ تکمه‌ای

Pages 50-43

فهیمه سرلک; اورنگ خادمی; جواد عرفانی مقدم

تعیین درجه توسعه‌یافتگی صنایع‌ لبنی استان‌های ایران؛ کاربرد تکنیک تاکسونومی عددی

Pages 60-51

زهرا فزونی اردکانی; همایون فرهادیان; غلامرضا پزشکی راد

بررسی سینتیک خشک شدن برگه‌ی سیب پرتودیده با تابش گاما

Pages 71-61

حسن کیانی; سیده هدی یوسفیان; آیت محمد رزداری; رحیم ابراهیمی

بررسی خصوصیات عملکردی پنیرهای پیتزای موزارلا و پروسس در طول دوره نگهداری

Pages 82-73

سید مهدی عرفانی جوانفکر; محمدباقر حبیبی نجفی

بررسی اثر حلالهای مختلف بر محتوای فنلی کل و فعالیت ضداکسایشی عصاره غلاف نخود فرنگی

Pages 92-83

مسعود قربانی; علی گنجلو; ماندانا بی مکر

تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر- مونوگلیسرید بر کیفیت فیش فینگر کپور نقره‌ای طی نگهداری در یخچال

Pages 102-93

مصطفی صیاد; ابراهیم علیزاده دوغیکلایی; اسحق زکی پور رحیم آبادی

تاثیر ترکیب بیوپلیمر- رزین سقز بر خواص فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب

Pages 115-103

فرشید نیک فر; محمد باقر حبیبی; محمد حسین حداد خداپرست; محمد علی رضوی

بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر پایداری فیزیکی و خصوصیات رفتار جریان امولسیون روغن در آب تهیه شده توسط همگن ساز سرعت بالا

Pages 126-116

مسعود نجف نجفی; آرزو فاضلی

تأثیر نوع بیوپلیمر، دما و رطوبت نسبی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری ترکیبات زیست فعال زعفران ریزپوشانی شده

Pages 142-127

بهروز قرآنی; رسول کدخدایی; علی آل حسینی

مروری بر فراورده های لبنی آنالوگ، مزایا و معایب

Pages 153-143

محسن قدس روحانی

بررسی اثر جایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی‌های رئولوژیکی و حسی کوشاب

Pages 164-155

عزیز همایونی راد; فرناز حاجی اقراری; عطا خداویردی وند کشتیبان

بهینه‌سازی خشک‌کردن مغز فندق در خشک‌کن مادون قرمز با پیش‌تیمار مایکروویو به کمک روش سطح پاسخ

Pages 178-165

مریم احمدی قویدلان; رضا امیری چایجان

مقایسه میزان اسید فیتیک نان‌ لواش سنتی تهیه ‌شده از مخمر نانوایی و خمیرترش و بررسی تغییرات بافتی آن

Pages 190-179

نسرین بیگ محمدی; مصطفی کرمی; فرانک بیگ محمدی; علیرضا اطمینان

اثر غلظتهای مختلف نمک خالص و مخلوط بر ویژگیهای حسی و میکروبی تخم نمک سود قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال

Pages 201-191

بهاره شعبانپور; گلنار قربانیان; پرستو پورعاشوری; سید مهدی اجاق; سید مصطفی عقیلی نژاد

تولید ظروف خوراکی مناسب برای بسته بندی مواد غذایی و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی آنها با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

Pages 215-203

فائزه صابری; ناصر صداقت; الناز میلانی; آرش کوچکی

تاثیر پارامترهای عملیاتی و زمان نگهداری بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی نوشیدنی فراسودمند شیر-هویج

Pages 229-217

بیوک آقا فرمانی; جواد حصاری; صمد بدبدک; روح اله پاشایی بهرام

تهیه و ارزیابی بایو نانوکامپوزیت بر پایه پلی ساکارید سویا/نانو دی اکسید سیلیسیم/عصاره اسپند

Pages 243-231

تارا مظفریان; صاحبعلی منافی

ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کتیرا در خمیرابه بر ویژگی های ناگت بوقلمون و مقایسه آن با صمغ کربوکسی متیل سلولز (CMC)

Pages 254-245

محبّت محبّی; آرش قیطران‌پور; سید امیر اولیایی; محمّد رضا صلاحی

تاثیر کرایوپرتکتانت، آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و سرعت دور هموژنایزر در ریزپوشینه‌کردن روغن بزرک به روش توده‌ای شدن مرکب

Pages 265-255

آرزو قربانپور; علی نصیرپور; امیرحسین گلی; محمد طیبی

بررسی انتقال جرم طی آبگیری اسمزی به کمک فراصوت ورقه‌های انبه و بهینه‌سازی با روش سطح پاسخ

Pages 279-267

صادق ریگی; عنایت الله نقوی

شبیه‌سازی و مدل‌سازی دو بعدی فرآیند حرارت‌دهی اهمیک در یک سیستم غذایی دو فازی

Pages 288-281

سجّاد قادری; علی اکبر مؤیدی; سیّد امیر اولیایی; محمّدرضا بخش امین

بررسی تاثیر شرایط استخراج و ترسیب بر راندمان و خواص عملکردى ایزوله پروتئینی کلزا

Pages 300-289

جلال محمدزاده; علیر ضا قدس ولی

تعیین درجه حرارت ژلاتینه شدن ارقام برنج با استفاده از دستگاه اندازه گیری سریع ویسکوزیته (RVA)

Pages 309-301

فاطمه حبیبی

بررسی خصوصیات بافتی و حسی پخشینه مالتعسلی

Pages 326-311

محمد دیانت; فخری شهیدی; مسعود تقی زاده; سید محمدعلی رضوی

بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری آریل انار با استفاده از پوشش‌های خوراکی (ژل آلوئه‌ورا و پکتین) در انبار سرد

Pages 337-327

زهرا سادات حسینی; فرید مرادی نژاد; محمد رضا وظیفه شناس

(یادداشت پژوهشی): بهبود کیفیت آرد با تعیین نسبت اختلاط گندم های رقم مروارید (منطقه کردکوی) و وارداتی بزوستایا

Pages 346-339

زینب رفتنی امیری; مریم شمشیرساز

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,701,013
PDF Download15,949,620