نجف نجفی, مسعود, فاضلی, آرزو (2017). بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر پایداری فیزیکی و خصوصیات رفتار جریان امولسیون روغن در آب تهیه شده توسط همگن ساز سرعت بالا. , 14(64), 126-116.
مسعود نجف نجفی; آرزو فاضلی. "بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر پایداری فیزیکی و خصوصیات رفتار جریان امولسیون روغن در آب تهیه شده توسط همگن ساز سرعت بالا". , 14, 64, 2017, 126-116.
نجف نجفی, مسعود, فاضلی, آرزو (2017). 'بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر پایداری فیزیکی و خصوصیات رفتار جریان امولسیون روغن در آب تهیه شده توسط همگن ساز سرعت بالا', , 14(64), pp. 126-116.
نجف نجفی, مسعود, فاضلی, آرزو بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر پایداری فیزیکی و خصوصیات رفتار جریان امولسیون روغن در آب تهیه شده توسط همگن ساز سرعت بالا. , 2017; 14(64): 126-116.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,742,669
PDF Download15,967,319