بیگ محمدی, نسرین, کرمی, مصطفی, بیگ محمدی, فرانک, اطمینان, علیرضا (2017). مقایسه میزان اسید فیتیک نان‌ لواش سنتی تهیه ‌شده از مخمر نانوایی و خمیرترش و بررسی تغییرات بافتی آن. , 14(64), 190-179.
نسرین بیگ محمدی; مصطفی کرمی; فرانک بیگ محمدی; علیرضا اطمینان. "مقایسه میزان اسید فیتیک نان‌ لواش سنتی تهیه ‌شده از مخمر نانوایی و خمیرترش و بررسی تغییرات بافتی آن". , 14, 64, 2017, 190-179.
بیگ محمدی, نسرین, کرمی, مصطفی, بیگ محمدی, فرانک, اطمینان, علیرضا (2017). 'مقایسه میزان اسید فیتیک نان‌ لواش سنتی تهیه ‌شده از مخمر نانوایی و خمیرترش و بررسی تغییرات بافتی آن', , 14(64), pp. 190-179.
بیگ محمدی, نسرین, کرمی, مصطفی, بیگ محمدی, فرانک, اطمینان, علیرضا مقایسه میزان اسید فیتیک نان‌ لواش سنتی تهیه ‌شده از مخمر نانوایی و خمیرترش و بررسی تغییرات بافتی آن. , 2017; 14(64): 190-179.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,742,691
PDF Download15,967,342