شعبانپور, بهاره, قربانیان, گلنار, پورعاشوری, پرستو, اجاق, سید مهدی, عقیلی نژاد, سید مصطفی (2017). اثر غلظتهای مختلف نمک خالص و مخلوط بر ویژگیهای حسی و میکروبی تخم نمک سود قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال. , 14(64), 201-191.
بهاره شعبانپور; گلنار قربانیان; پرستو پورعاشوری; سید مهدی اجاق; سید مصطفی عقیلی نژاد. "اثر غلظتهای مختلف نمک خالص و مخلوط بر ویژگیهای حسی و میکروبی تخم نمک سود قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال". , 14, 64, 2017, 201-191.
شعبانپور, بهاره, قربانیان, گلنار, پورعاشوری, پرستو, اجاق, سید مهدی, عقیلی نژاد, سید مصطفی (2017). 'اثر غلظتهای مختلف نمک خالص و مخلوط بر ویژگیهای حسی و میکروبی تخم نمک سود قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال', , 14(64), pp. 201-191.
شعبانپور, بهاره, قربانیان, گلنار, پورعاشوری, پرستو, اجاق, سید مهدی, عقیلی نژاد, سید مصطفی اثر غلظتهای مختلف نمک خالص و مخلوط بر ویژگیهای حسی و میکروبی تخم نمک سود قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال. , 2017; 14(64): 201-191.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,742,691
PDF Download15,967,338