کوچکی, آرش, حصاری نژاد, محمدعلی (2017). بررسی تأثیر انجماد، پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر ویژگی های امولسیون روغن در آب تثبیت شده با صمغ دانه قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر. , 14(64), 31-21.
آرش کوچکی; محمدعلی حصاری نژاد. "بررسی تأثیر انجماد، پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر ویژگی های امولسیون روغن در آب تثبیت شده با صمغ دانه قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر". , 14, 64, 2017, 31-21.
کوچکی, آرش, حصاری نژاد, محمدعلی (2017). 'بررسی تأثیر انجماد، پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر ویژگی های امولسیون روغن در آب تثبیت شده با صمغ دانه قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر', , 14(64), pp. 31-21.
کوچکی, آرش, حصاری نژاد, محمدعلی بررسی تأثیر انجماد، پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر ویژگی های امولسیون روغن در آب تثبیت شده با صمغ دانه قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر. , 2017; 14(64): 31-21.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,726,723
PDF Download15,959,511