Number of Articles: 30

مدل‌سازی دانسیته ظاهری قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمار شده با فراصوت و خشک‌کردن طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق

Pages 15-1

عنایت‌الله نقوی; جلال دهقان نیا; بابک قنبرزاده

بررسی اثر امواج مایکروویو بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب نارنج

Pages 29-17

محمدمهدی سیدآبادی; سارا آقاجان زاده سورکی; مهدی کاشانی‌نژاد; امان محمد ضیائی فر

اثر زمان هیدرولیز آنزیمی، درجه حرارت و نسبت آنزیم به سوبسترا روی خصوصیات آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال حاصل از میگو

Pages 45-31

بهاره شعبانپور; معظمه کردجزی; خاطره نظری; مینا اسمعیلی خاریکی

تأثیر افزودن آنزیم پروتئاز تجاری بر پروتئولیز پنیر سفید فراپالایش ایرانی

Pages 56-47

راحله نژاد رزمجوی اخگر; جواد حصاری; صدیف آزاد مرد دمیرچی

بهینه سازی خشک کردن اسمز- هوای داغ گلابی با استفاده از روش سطح-پاسخ

Pages 65-57

مجتبی امیری پور; محمد باقر حبیبی نجفی; محبّت محبّی; باقر عمادی

شناسایی مخمرهای ایزوله شده از خمیرترش‌های بومی ایران با استفاده از تکنیک پی سی ار

Pages 75-67

محمد جواد اکبریان میمند; مرتضی خمیری; علیرضا صادقی ماهونک; مهران اعلمی

بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته

Pages 87-77

تکتم محمدی مقدم; سید محمد علی رضوی; مسعود تقی زاده; آمنه سازگارنیا

بهینه‌یابی فرآیند تولید داهی سین‌بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، کتیرا و اینولین به روش سطح پاسخ (RSM)

Pages 103-89

تهمینه نیکبخت کشکولی; سعید تهموزی دیده‌بان; حسین جوینده; وحید سماواتی

ارزیابی زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی درشکلات پروبیوتیک در طی شش ماه نگهداری در دمای انباری و یخچالی

Pages 105-114

بررسی ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و عملکردی اسنک غیراکسترودی حاوی جوانه‏ی گندم تثبیت شده با بخار آب اشباع

Pages 122-115

مهدی قیافه داودی; مهدی کریمی; زهرا شیخ الاسلامی; بهاره صحرائیان; فریبا نقی‏ پور

ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ساختار اسید چرب و پایداری اکسایشی روغن بذر گشنیز و شوید

Pages 133-123

متین سلیمانی فر; راضیه نیازمند; مصطفی شهیدی نوقابی

اثر جوانه‌زنی بر میزان ترکیبات شیمیایی، خواص تغذیه‌ای و فعالیت ضد اکسندگی بذر ماش

Pages 145-135

عاطفه شیروانی; محمد شاهدی; سید امیرحسین گلی

اثر پیش تیمار پخت بر فرایند سرخ کردن بادمجان و بررسی سینتیک رفتار جذب روغن و تغییرات رطوبت در نمونه‌های بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق و مرحله سرد کردن

Pages 154-147

صفیه خلیلیان; امان محمد ضیائی فر; علی اصغری; مهدی کاشانی نژاد; محبت محبی

بهینه سازی تولید میکروبی اسیدهای چرب ضروری تولید شده توسط موکور روکسی با استفاده از پسماندهای روغنی

Pages 165-155

مریم السادات میرباقری; ایرج نحوی; داوود بی ریا

بررسی و تعیین خصوصیات رئولوژیکی حلوای صبحانه ای تهیه شده ازپسته وخرما

Pages 180-167

محمد حسین عزیزی; سپیده خراسانی

ارزیابی خصوصیات امولسیفایری صمغ چرخک (Launaea acanthodes)

Pages 181-189

جعفر محمدزاده میلانی; شیوا خیری; رویا باقری; گیسو ملکی

اثر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و جایگزین‌های چربی بر پایه پروتئین بر ویژگی‌های فیزیکی بستنی کم‌چرب وانیلی

Pages 200-191

سمانه فرجی کفشگری; مهران اعلمی; مرتضی خمیری; علی معتمدزادگان

تولید نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه برنج حاوی شیرین‌کننده طبیعی عسل

Pages 214-201

علی ایزدی کندازی; سهیلا زرین قلمی; علی گنجلو

اثر شرایط دمایی و زمانی مختلف بر عملکرد آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در سویا برگر

Pages 225-215

زهرا فرقانی; محمود امین‌لاری; محمد هادی اسکندری; سید شهرام شکرفروش

بهبود ویژگی‌های کیفی و ارگانولپتیکی برگر ماهی با افزودن آرد سویا و تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز

Pages 239-227

عاطفه نجاتی ساربان; هما بقایی

ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از کشکهای سنتی استان گلستان علیه برخی از باکتریهای پاتوژن گوارشی

Pages 248-241

محمدرضا داورپناه; هادی کوهساری

بررسی اثر ضدمیکروبی نانوانکپسول های حاوی نایسین و ناتامایسین بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس و آسپرژیلوس نایجر

Pages 259-149

محسن ضیایی; محمود صوتی خیابانی; سمیرا تیزچنگ; بابک قنبرزاده; حامد همیشه کار; رضا رضایی مکرم

تولید ناگت ماهی کم‌چرب با استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و کیتوزان

Pages 269-261

سجاد ایزدی; بهاره شعبانپور; سید مهدی اجاق; مجتبی پوریا

ارزیابی خواص ضدمیکروبی وآنتی‌اکسیدانتی نانولیپوزوم حاوی اسانس مریم گلی (Salvia multicaulis)

Pages 282-271

ساسان قره نقده; حمیدرضا صمدلوئی; محمود صوتی خیابانی; حامد همیشه کار; رضا رضایی مکرم

بررسی فعالیت ضدباکتریایی عسل های تک گل و چند گل با منشاء گیاهی مختلف از استان گلستان

Pages 289-283

عاطفه باقری; هادی کوهساری; سیده زهرا سیدالنگی

تاثیر فشار و درجه تغلیظ بر روی خواص رئولوژی کنسانتره انار ترش

Pages 302-291

علی معتمد زادگان; آسیه حسن زاده; تندیس خسروی

پیش‌بینی برخی خواص خشک کردن دانه های انار، انگور و بنه به کمک شبکه‌های عصبی مصنوعی

Pages 319-303

محمد کاوه; رضا امیری چایجان

تأثیر افزودن هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در مراحل مختلف تولید بر کاهش جذب روغن و کیفیت ناگت ماهی

Pages 328-321

سجاد ایزدی; بهاره شعبانپور; سید مهدی اجاق; مجتبی پوریا

بررسی تاثیر سامانه مادون قرمز- هوای داغ بر فرآیند خشک شدن و کیفیت کیوی

Pages 339-329

عماد آیدانی; محمد حسین حداد خدا پرست; مهدی کاشانی نژاد

بهینه سازی شرایط استخراج پکتین با روش غرقابی از تفاله شاه توت

Pages 356-341

وحید مسیبی; زهرا امام جمعه; فریده طباطبائی یزدی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,749,664
PDF Download15,971,352