نجاتی ساربان, عاطفه, بقایی, هما (2017). بهبود ویژگی‌های کیفی و ارگانولپتیکی برگر ماهی با افزودن آرد سویا و تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز. , 14(62), 239-227.
عاطفه نجاتی ساربان; هما بقایی. "بهبود ویژگی‌های کیفی و ارگانولپتیکی برگر ماهی با افزودن آرد سویا و تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز". , 14, 62, 2017, 239-227.
نجاتی ساربان, عاطفه, بقایی, هما (2017). 'بهبود ویژگی‌های کیفی و ارگانولپتیکی برگر ماهی با افزودن آرد سویا و تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز', , 14(62), pp. 239-227.
نجاتی ساربان, عاطفه, بقایی, هما بهبود ویژگی‌های کیفی و ارگانولپتیکی برگر ماهی با افزودن آرد سویا و تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز. , 2017; 14(62): 239-227.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,820,483
PDF Download16,010,453