فرجی کفشگری, سمانه, اعلمی, مهران, خمیری, مرتضی, معتمدزادگان, علی (2017). اثر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و جایگزین‌های چربی بر پایه پروتئین بر ویژگی‌های فیزیکی بستنی کم‌چرب وانیلی. , 14(62), 200-191.
سمانه فرجی کفشگری; مهران اعلمی; مرتضی خمیری; علی معتمدزادگان. "اثر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و جایگزین‌های چربی بر پایه پروتئین بر ویژگی‌های فیزیکی بستنی کم‌چرب وانیلی". , 14, 62, 2017, 200-191.
فرجی کفشگری, سمانه, اعلمی, مهران, خمیری, مرتضی, معتمدزادگان, علی (2017). 'اثر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و جایگزین‌های چربی بر پایه پروتئین بر ویژگی‌های فیزیکی بستنی کم‌چرب وانیلی', , 14(62), pp. 200-191.
فرجی کفشگری, سمانه, اعلمی, مهران, خمیری, مرتضی, معتمدزادگان, علی اثر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و جایگزین‌های چربی بر پایه پروتئین بر ویژگی‌های فیزیکی بستنی کم‌چرب وانیلی. , 2017; 14(62): 200-191.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,820,483
PDF Download16,010,453