شعبانپور, بهاره, کردجزی, معظمه, نظری, خاطره, اسمعیلی خاریکی, مینا (2017). اثر زمان هیدرولیز آنزیمی، درجه حرارت و نسبت آنزیم به سوبسترا روی خصوصیات آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال حاصل از میگو. , 14(62), 45-31.
بهاره شعبانپور; معظمه کردجزی; خاطره نظری; مینا اسمعیلی خاریکی. "اثر زمان هیدرولیز آنزیمی، درجه حرارت و نسبت آنزیم به سوبسترا روی خصوصیات آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال حاصل از میگو". , 14, 62, 2017, 45-31.
شعبانپور, بهاره, کردجزی, معظمه, نظری, خاطره, اسمعیلی خاریکی, مینا (2017). 'اثر زمان هیدرولیز آنزیمی، درجه حرارت و نسبت آنزیم به سوبسترا روی خصوصیات آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال حاصل از میگو', , 14(62), pp. 45-31.
شعبانپور, بهاره, کردجزی, معظمه, نظری, خاطره, اسمعیلی خاریکی, مینا اثر زمان هیدرولیز آنزیمی، درجه حرارت و نسبت آنزیم به سوبسترا روی خصوصیات آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال حاصل از میگو. , 2017; 14(62): 45-31.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,820,483
PDF Download16,010,453