عزیزی, محمد حسین, خراسانی, سپیده (2017). بررسی و تعیین خصوصیات رئولوژیکی حلوای صبحانه ای تهیه شده ازپسته وخرما. , 14(62), 180-167.
محمد حسین عزیزی; سپیده خراسانی. "بررسی و تعیین خصوصیات رئولوژیکی حلوای صبحانه ای تهیه شده ازپسته وخرما". , 14, 62, 2017, 180-167.
عزیزی, محمد حسین, خراسانی, سپیده (2017). 'بررسی و تعیین خصوصیات رئولوژیکی حلوای صبحانه ای تهیه شده ازپسته وخرما', , 14(62), pp. 180-167.
عزیزی, محمد حسین, خراسانی, سپیده بررسی و تعیین خصوصیات رئولوژیکی حلوای صبحانه ای تهیه شده ازپسته وخرما. , 2017; 14(62): 180-167.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,707,559
PDF Download15,952,047