Number of Articles: 20

بررسی اثرات محلول‌پاشی نانو کلات آهن بر میزان متابولیت‌ها و ارزش غذایی گیاه کاهو (Lactuca sativa Linn.)

Pages 1-15

رقیه حیدری; الهام محجل کاظمی; هوشنگ نصرتی; مریم کلاهی; علی موافقی

شبیه‌سازی محتوای رطوبت و جذب روغن در فرآیند سرخ کردن ناپیوسته بادمجان

Pages 16-30

مسعود خدابنده; نارملا آصفی; ارمغان سالم; هاله ثریای ظفر

خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی پلی ساکاریدهای صمغ-رزین مقل

Pages 31-49

سعیده روستایی; هاجر شکرچی زاده; میلاد فتحی

مقایسه ترکیبات زیست فعال مستخرج از پوست کدو حلوایی با استفاده از روش های سیال فوق بحرانی و آب زیر بحرانی

Pages 50-64

آزاده اسلامی; نارملا آصفی; رضا اسماعیل زاده کناری; مهدی قره خانی قره خانی

فرمولاسیون نوشیدنی ورزشی سین بیوتیک فراسودمند بر پایۀ پرمیت آب پنیر هیدرولیزشده

Pages 65-77

مریم سلطانی; وحید مفید; محمد ربانی; محمد مرتضویان

بررسی تاثیر مکمل فیبری بافت داده شده ( تفاله سیب - سبوس جو دوسر ) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی وکیفی کیک مافین

Pages 78-89

Elnaz Mialni; مرتضی میرزایی

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی پوشش ژلاتین-کیتوزان حاوی امولسیون و نانوامولسیون اسانس زیره سیاه بر روی گوشت گوساله

Pages 90-101

سهیلا نخودچی; بهاره حاجی رستملو; محسن وظیفه دوست; زهره دیدار

چالش‌های تولید، کیفیت تغذیه‌ای و چشم‌انداز بازار مصرف گوشت مرغ بدون آنتی‌بیوتیک (سبز)

Pages 104-120

داریوش خادمی شورمستی

اثر ضد میکروبی پوشش خوراکی آلژینات- ژلاتین حاوی امولسیون و نانوامولسیون اسانس شوید (Anethum graveolens) علیه لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده به گوشت بوقلمون

Pages 121-136

حانیه آسفی; محمد محسن زاده; محمد مالکی; رویا رضائیان دلویی

بررسی اثر مهاری عصاره پولک (Stachys schtschegleevii) بر استرپتوکوکوس تولیدکننده بیوفیلم در شرایط آزمایشگاهی

Pages 138-150

حامد جعفرزاده; بیوک آقا فرمانی

بررسی خصوصیات فیزیکی نشاسته استخراجی پیاز زعفران و استفاده آن در فرمولاسیون دسر لبنی

Pages 151-172

ساناز ندافی مقدم; حجت کاراژیان; زهره عبدی مقدم

ارزیابی اثر اسانس میخک هندی بر کاهش تعداد کلنی های تلقیح شده آسپرژیلوس نایجر بر روی میوه گواوا تو سرخ

Pages 173-189

مهدی پورهاشمی; مهناز هاشمی روان; نازنین زند; علیرضا شهاب لواسانی

تأثیر آب مغناطیسی شده بر رشد جودوسر و سینتیک خشک شدن جوانه‌های آن برای استفاده در فرمولاسیون محصولات فاقد گلوتن

Pages 190-201

کیمیا ثمری; فخرالدین صالحی; اکبر علی‌وردی; امیر دارایی گرمه‌خانی

اثر افزودن نمک های کلسیمی اسیدهای چرب غیراشباع در جیره بر کیفیت گوشت بره های نر سنگسری

Pages 202-215

محمدتقی حیدریان; اشکان جبلی جوان; علی مهدوی; محمدکاظم حیدریان; ایمان خانبانی

بسته‌بندی پنیر فراپالایش با فیلم نانوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ دانه چیا حاوی عصاره زرشک و نانو ذرات اکسید قلع و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی

Pages 216-230

شیرین فروزان; سجاد پیرسا; ابوالفضل علیرضالو

شناسایی ترکیبات شیمیایی، پتانسیل آنتی اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و اثر سمیت سلولی شوید بر رده های سلولی HT29 و HeLa

Pages 231-241

محمد گلباشی; بهروز علیزاده بهبهانی

بررسی امکان افزایش ماندگاری دونات تخمیری با استفاده از فیلم ‌های خوراکی سلولزی

Pages 242-256

Mehdi Davoodi; مهدی کریمی; فریبا نقی پور; علیرضا رحمانیان

اثر افزودن ال – کارنتین در جیره بر کیفیت گوشت بره های نر سنگسری

Pages 257-269

محمدتقی حیدریان; اشکان جبلی جوان; فرزاد میرزائی آقجه قشلاق; محمدکاظم حیدریان; مهدی پناهی

بررسی تاثیر آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌میکروبی عصاره آزاد و نانوریزپوشانی شده برگ و گل شمعدانی عطری (Pelargonium graveolens) بر افزایش ماندگاری و خصوصیات حسی گوشت فیله گوسفند طی دوره نگهداری

Pages 270-287

فرزاد ابراهیمی; نادر حبیبی; محمدیار حسینی

بررسی تأثیر فرآیند پلاسمای سرد بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی و آنتی اکسیدانی شیر گوسفندی

Pages 288-301

سمیرا علیجانی بایی; مرضیه بلندی; روزبه عباس زاده; مجید کیوانی بستان آباد

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,696,678
PDF Download15,948,216