خدابنده, مسعود, آصفی, نارملا, سالم, ارمغان, ثریای ظفر, هاله (2025). شبیه‌سازی محتوای رطوبت و جذب روغن در فرآیند سرخ کردن ناپیوسته بادمجان. , 22(163), 16-30. doi: 10.22034/FSCT.22.163.16
مسعود خدابنده; نارملا آصفی; ارمغان سالم; هاله ثریای ظفر. "شبیه‌سازی محتوای رطوبت و جذب روغن در فرآیند سرخ کردن ناپیوسته بادمجان". , 22, 163, 2025, 16-30. doi: 10.22034/FSCT.22.163.16
خدابنده, مسعود, آصفی, نارملا, سالم, ارمغان, ثریای ظفر, هاله (2025). 'شبیه‌سازی محتوای رطوبت و جذب روغن در فرآیند سرخ کردن ناپیوسته بادمجان', , 22(163), pp. 16-30. doi: 10.22034/FSCT.22.163.16
خدابنده, مسعود, آصفی, نارملا, سالم, ارمغان, ثریای ظفر, هاله شبیه‌سازی محتوای رطوبت و جذب روغن در فرآیند سرخ کردن ناپیوسته بادمجان. , 2025; 22(163): 16-30. doi: 10.22034/FSCT.22.163.16
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,737,231
PDF Download15,964,347