ندافی مقدم, ساناز, کاراژیان, حجت, عبدی مقدم, زهره (2025). بررسی خصوصیات فیزیکی نشاسته استخراجی پیاز زعفران و استفاده آن در فرمولاسیون دسر لبنی. , 22(163), 151-172. doi: 10.22034/FSCT.22.163.151
ساناز ندافی مقدم; حجت کاراژیان; زهره عبدی مقدم. "بررسی خصوصیات فیزیکی نشاسته استخراجی پیاز زعفران و استفاده آن در فرمولاسیون دسر لبنی". , 22, 163, 2025, 151-172. doi: 10.22034/FSCT.22.163.151
ندافی مقدم, ساناز, کاراژیان, حجت, عبدی مقدم, زهره (2025). 'بررسی خصوصیات فیزیکی نشاسته استخراجی پیاز زعفران و استفاده آن در فرمولاسیون دسر لبنی', , 22(163), pp. 151-172. doi: 10.22034/FSCT.22.163.151
ندافی مقدم, ساناز, کاراژیان, حجت, عبدی مقدم, زهره بررسی خصوصیات فیزیکی نشاسته استخراجی پیاز زعفران و استفاده آن در فرمولاسیون دسر لبنی. , 2025; 22(163): 151-172. doi: 10.22034/FSCT.22.163.151
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,737,230
PDF Download15,964,346