حیدریان, محمدتقی, جبلی جوان, اشکان, میرزائی آقجه قشلاق, فرزاد, حیدریان, محمدکاظم, پناهی, مهدی (2025). اثر افزودن ال – کارنتین در جیره بر کیفیت گوشت بره های نر سنگسری. , 22(163), 257-269. doi: 10.22034/FSCT.22.163.257
محمدتقی حیدریان; اشکان جبلی جوان; فرزاد میرزائی آقجه قشلاق; محمدکاظم حیدریان; مهدی پناهی. "اثر افزودن ال – کارنتین در جیره بر کیفیت گوشت بره های نر سنگسری". , 22, 163, 2025, 257-269. doi: 10.22034/FSCT.22.163.257
حیدریان, محمدتقی, جبلی جوان, اشکان, میرزائی آقجه قشلاق, فرزاد, حیدریان, محمدکاظم, پناهی, مهدی (2025). 'اثر افزودن ال – کارنتین در جیره بر کیفیت گوشت بره های نر سنگسری', , 22(163), pp. 257-269. doi: 10.22034/FSCT.22.163.257
حیدریان, محمدتقی, جبلی جوان, اشکان, میرزائی آقجه قشلاق, فرزاد, حیدریان, محمدکاظم, پناهی, مهدی اثر افزودن ال – کارنتین در جیره بر کیفیت گوشت بره های نر سنگسری. , 2025; 22(163): 257-269. doi: 10.22034/FSCT.22.163.257
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,737,228
PDF Download15,964,346