ابراهیمی, فرزاد, حبیبی, نادر, حسینی, محمدیار (2025). بررسی تاثیر آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌میکروبی عصاره آزاد و نانوریزپوشانی شده برگ و گل شمعدانی عطری (Pelargonium graveolens) بر افزایش ماندگاری و خصوصیات حسی گوشت فیله گوسفند طی دوره نگهداری. , 22(163), 270-287. doi: 10.22034/FSCT.22.163.270
فرزاد ابراهیمی; نادر حبیبی; محمدیار حسینی. "بررسی تاثیر آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌میکروبی عصاره آزاد و نانوریزپوشانی شده برگ و گل شمعدانی عطری (Pelargonium graveolens) بر افزایش ماندگاری و خصوصیات حسی گوشت فیله گوسفند طی دوره نگهداری". , 22, 163, 2025, 270-287. doi: 10.22034/FSCT.22.163.270
ابراهیمی, فرزاد, حبیبی, نادر, حسینی, محمدیار (2025). 'بررسی تاثیر آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌میکروبی عصاره آزاد و نانوریزپوشانی شده برگ و گل شمعدانی عطری (Pelargonium graveolens) بر افزایش ماندگاری و خصوصیات حسی گوشت فیله گوسفند طی دوره نگهداری', , 22(163), pp. 270-287. doi: 10.22034/FSCT.22.163.270
ابراهیمی, فرزاد, حبیبی, نادر, حسینی, محمدیار بررسی تاثیر آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌میکروبی عصاره آزاد و نانوریزپوشانی شده برگ و گل شمعدانی عطری (Pelargonium graveolens) بر افزایش ماندگاری و خصوصیات حسی گوشت فیله گوسفند طی دوره نگهداری. , 2025; 22(163): 270-287. doi: 10.22034/FSCT.22.163.270
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,737,231
PDF Download15,964,348