Davoodi, Mehdi, کریمی, مهدی, نقی پور, فریبا, رحمانیان, علیرضا (2025). بررسی امکان افزایش ماندگاری دونات تخمیری با استفاده از فیلم ‌های خوراکی سلولزی. , 22(163), 242-256. doi: 10.22034/FSCT.22.163.242
Mehdi Davoodi; مهدی کریمی; فریبا نقی پور; علیرضا رحمانیان. "بررسی امکان افزایش ماندگاری دونات تخمیری با استفاده از فیلم ‌های خوراکی سلولزی". , 22, 163, 2025, 242-256. doi: 10.22034/FSCT.22.163.242
Davoodi, Mehdi, کریمی, مهدی, نقی پور, فریبا, رحمانیان, علیرضا (2025). 'بررسی امکان افزایش ماندگاری دونات تخمیری با استفاده از فیلم ‌های خوراکی سلولزی', , 22(163), pp. 242-256. doi: 10.22034/FSCT.22.163.242
Davoodi, Mehdi, کریمی, مهدی, نقی پور, فریبا, رحمانیان, علیرضا بررسی امکان افزایش ماندگاری دونات تخمیری با استفاده از فیلم ‌های خوراکی سلولزی. , 2025; 22(163): 242-256. doi: 10.22034/FSCT.22.163.242
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,737,229
PDF Download15,964,346