Number of Articles: 30

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی دو نوع بستنی تهیه شده از شیر بز و گاو با نسبت های مختلف دو اسانس دارچین و هل

Pages 1-12

زهره فتوره بنابی; علیرضا شهاب لواسانی; شیلا برنجی

بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی هفت نمونه عسل منطقه سیستان

Pages 13-23

سمیه نیک نیا

اثر اسانس لعل کوهستان (اولیوریا دیکامبنز ونت) و عصاره آنغوزه (فرولا آسا فواتیدا) بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت سینه ی بوقلمون طی یک ماریناد اسیدی

Pages 25-37

بابک محمدی; نفیسه زمین دار; محمد مهدی قیصری

بهینه‌سازی استخراج پروتئین دانه شنبلیله به کمک امواج فراصوت و بررسی خصوصیات ساختاری، عملکردی و فعالیت ضد اکسایشی آن

Pages 39-55

آلا قاسمی کیا; علی گنجلو; ماندانا بی مکر

تاثیر صمغ گوار، امولسیفایر داتم، دور همزن و دمای پخت بر خواص فیزیکی شیمیایی، حرارتی و ارگانولپتیکی نان تست

Pages 57-70

فرناز محمدی گلچین; سارا موحد; محمدرضا اسحاقی; حسین احمدی چناربن

تاثیر نانو پوشش کیتوزان حاوی عصاره پوست انار بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی دانه‌ انار طی نگهداری

Pages 71-85

محمد قربانی; سید مهدی جعفری; علیرضا صادقی ماهونک; یحیی مقصودلو; عادل بیک بابایی

مفهوم و پتانسیل های کاربردی پست‎ بیوتیک ‌ها در صنعت مواد غذایی

Pages 87-101

صابر Amiri; سمیرا کاظمی

بررسی تاثیر عصاره آبی- الکلی گیاه دارویی آویشن و اینولین بر خواص فیزیکوشیمیایی ماست سنتی بوکز ایلام

Pages 103-120

محمدیار حسینی; طیب سیفی

بهینه سازی فیلم ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی گلوتن حاوی اسانس گلپر، نانو ذره ی منیزیم اکسید و پلی پیرول به روش سطح پاسخ

Pages 121-142

منوچهر فاضلی; محمد علیزاده خالدآباد; سجاد پیرسا

بررسی ویژگی‌های شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره رازک بر Staphylococcus aureus، Listeria monocytogenes، Escherichia coli و Enterobacter aerogenes در شرایط برون‌تنی

Pages 143-152

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; مصطفی رحمتی جنیدآباد

ارزیابی نوع و ترکیب مواد پوشش دهنده در پایداری رنگ‌دانه فیکوسیانین به روش خشک کن پاششی

Pages 153-162

رضا کاراژیان; مریم عامری; نجمه گرد نوشهری; پری رخ لوائی; احمد احتیاطی; فرزاد صادقی; سید حسین رضوی زادگان

ویژگی های حسی پنیر پروسس غنی شده با اینولین و پودر سفیده تخم مرغ

Pages 163-173

شادی استوار; محرم وزیری; فردین تمجیدی

بررسی تاثیر قند مایع خرما و عصاره استویا به عنوان جایگزین شکر بر خصوصیات کیفی آب‌میوه مخلوط سیب-لیمو

Pages 175-191

محجوب شیخ الاسلامی; احمد پدرام نیا; مهدی جلالی

اثر ضدمیکروبی نانوکامپوزیت های نقره و مس تولید شده به روش اکستروژن بر باکتری‌های اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس

Pages 193-204

آرمین آذری; امیرعلی انوار; حامد اهری; انوشه شریفان; عباسعلی مطلبی

تاثیر شرایط استخراج به کمک فراصوت بر راندمان استخراج و میزان ترکیبات فنولی و توکوفرول روغن سویا

Pages 205-215

وحیده گواهیان; رضا اسماعیل زاده کناری; زینب زینب

بررسی افزودن تفاله قهوه عربیکا بر خواص آنتی اکسیدانی، بافتی و حسی شکلات

Pages 217-225

ایمان پژمان; رضا کاراژیان; نجمه گرد نوشهری

اثر فناوری اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فراورده حاصل از آرد کامپوزیت جودوسر-برنج شکسته با هدف تولید حریره فوری

Pages 227-237

سمیه اخروی; آرش کوچکی; الناز میلانی

اثر روش های مختلف خشک کردن کف پوشی بر ویژگی های پودر نوشیدنی پرتقالی تهیه شده از پرمیت

Pages 239-256

آزیتا نعمتی; علی معتمدزادگان; جعفر محمد زاده میلانی

تولید کانجوگه ایزوله پروتئین سویا-کربوکسی متیل سلولز از طریق پلاسمای غیرحرارتی

Pages 257-268

هدیه شرف الدین; نفیسه سلطانی زاده

بررسی اثر مصرف رژیم غذایی پر چرب و لاکتوباسیلوس روتری بر وزن بدن، فلور روده و شاخص‌های متابولیکی موش C57BL/6

Pages 269-282

احسان شاد; سید شهرام شکرفروش; سعید نظیفی; محمدهادی اسکندری

سنتز آسان و سبز نانوکامپوزیت‌های زیست سازگار بر پایه گرافن اکسید کاهش‌یافته/اکسید آهن جهت اندازه‌گیری وانیلین در نمونه‌های غذایی: بهینه‌سازی به روش سطح پاسخ

Pages 283-296

مهسا تبریزی; سیداحمد شهیدی; فرشته چکین; آزاده قربانی حسن سرایی; شهرام نقی زاده رئیسی

بررسی اثر اینولین/کفیران بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی پنیر موزارلای کم چرب

Pages 297-306

ناصر مقیسه; اکرم آریان فر; اسماعیل عطای صالحی; علی رافع

بررسی برخی ترکیبات فیتوشیمیایی عصاره گیاه خیار آب‌پران (Ecballium elaterium M. Bieb) تحت اثر روش‌ های مختلف خشک کردن

Pages 307-320

نسرین حسین زاده; حسنعلی نقدی بادی; سپیده کلاته جاری; علی مهرآفرین; سکینه سعیدی سار

بررسی اثر افزودن عصاره مالت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آب سیب پروبیوتیک حاوی Lactobacillus plantarum

Pages 321-331

زهرا قاسملو; دینا شهرام پور; مرتضی خمیری; الهام اسدپور

بررسی تابش فرابنفش و مرئی بر استافیلوکوکوس اورئوس، سودوموناس آئروژینوزا محیط کشت و شمارش کلی میکروب دهان و سطوح جامد

Pages 333-341

محمد گلی; شریفه شاهی; مهدی مقضی; رحمان امینی; میترا منصوری بنی; محمد درویشی; سید محسن رنجبران

ارزیابی فرآیندهای شستشو و حرارت بر میزان باقیمانده سموم آفت کش انتخابی در برنج با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع- طیف سنج جرمی

Pages 343-359

زهره مردانی; لیلا نوری; فرزاد پیرویان; عطاءاله شکوری

مطالعه اثر آنزیم آسپاراژیناز و برشتگی نان تافتون بر روی آکریل آمید

Pages 361-371

معصومه بارانی; محمد شاهدی

بررسی تاثیر کاربرد نشاسته اصلاح شده استیله به همراه کاپا و یوتا کاراگینان بر پایداری و خواص رئولوژی و حسی شیر کاکائو

Pages 373-386

نیلوفر ثمری; مسعود هنرور; مریم میزانی

بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و عملکردی کلاژن و کلاژن هیدرولیز شده از پوست ماهی هامور (Epinephelus coioides)

Pages 387-400

رضوان موسوی ندوشن; فاطمه عسگری مهرابادی

بررسی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و ارزش غذایی کیوی‌فروت (Actinidia deliciosa var. Hayward) متاثر روش‌های مختلف تغذیه طی نگهداری در سردخانه

Pages 401-413

جواد فتاحی مقدم; ابوذر هاشم پور; طاهره رئیسی; معصومه کیااشکوریان

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,781,165
PDF Download15,989,363