فتوره بنابی, زهره, شهاب لواسانی, علیرضا, برنجی, شیلا (2022). بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی دو نوع بستنی تهیه شده از شیر بز و گاو با نسبت های مختلف دو اسانس دارچین و هل. , 19(126), 1-12. doi: 10.22034/FSCT.19.126.1
زهره فتوره بنابی; علیرضا شهاب لواسانی; شیلا برنجی. "بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی دو نوع بستنی تهیه شده از شیر بز و گاو با نسبت های مختلف دو اسانس دارچین و هل". , 19, 126, 2022, 1-12. doi: 10.22034/FSCT.19.126.1
فتوره بنابی, زهره, شهاب لواسانی, علیرضا, برنجی, شیلا (2022). 'بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی دو نوع بستنی تهیه شده از شیر بز و گاو با نسبت های مختلف دو اسانس دارچین و هل', , 19(126), pp. 1-12. doi: 10.22034/FSCT.19.126.1
فتوره بنابی, زهره, شهاب لواسانی, علیرضا, برنجی, شیلا بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی دو نوع بستنی تهیه شده از شیر بز و گاو با نسبت های مختلف دو اسانس دارچین و هل. , 2022; 19(126): 1-12. doi: 10.22034/FSCT.19.126.1
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,863,437
PDF Download16,046,554