پژمان, ایمان, کاراژیان, رضا, گرد نوشهری, نجمه (2022). بررسی افزودن تفاله قهوه عربیکا بر خواص آنتی اکسیدانی، بافتی و حسی شکلات. , 19(126), 217-225. doi: 10.22034/FSCT.19.126.217
ایمان پژمان; رضا کاراژیان; نجمه گرد نوشهری. "بررسی افزودن تفاله قهوه عربیکا بر خواص آنتی اکسیدانی، بافتی و حسی شکلات". , 19, 126, 2022, 217-225. doi: 10.22034/FSCT.19.126.217
پژمان, ایمان, کاراژیان, رضا, گرد نوشهری, نجمه (2022). 'بررسی افزودن تفاله قهوه عربیکا بر خواص آنتی اکسیدانی، بافتی و حسی شکلات', , 19(126), pp. 217-225. doi: 10.22034/FSCT.19.126.217
پژمان, ایمان, کاراژیان, رضا, گرد نوشهری, نجمه بررسی افزودن تفاله قهوه عربیکا بر خواص آنتی اکسیدانی، بافتی و حسی شکلات. , 2022; 19(126): 217-225. doi: 10.22034/FSCT.19.126.217
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,598
PDF Download16,052,252