ثمری, نیلوفر, هنرور, مسعود, میزانی, مریم (2022). بررسی تاثیر کاربرد نشاسته اصلاح شده استیله به همراه کاپا و یوتا کاراگینان بر پایداری و خواص رئولوژی و حسی شیر کاکائو. , 19(126), 373-386. doi: 10.22034/FSCT.19.126.373
نیلوفر ثمری; مسعود هنرور; مریم میزانی. "بررسی تاثیر کاربرد نشاسته اصلاح شده استیله به همراه کاپا و یوتا کاراگینان بر پایداری و خواص رئولوژی و حسی شیر کاکائو". , 19, 126, 2022, 373-386. doi: 10.22034/FSCT.19.126.373
ثمری, نیلوفر, هنرور, مسعود, میزانی, مریم (2022). 'بررسی تاثیر کاربرد نشاسته اصلاح شده استیله به همراه کاپا و یوتا کاراگینان بر پایداری و خواص رئولوژی و حسی شیر کاکائو', , 19(126), pp. 373-386. doi: 10.22034/FSCT.19.126.373
ثمری, نیلوفر, هنرور, مسعود, میزانی, مریم بررسی تاثیر کاربرد نشاسته اصلاح شده استیله به همراه کاپا و یوتا کاراگینان بر پایداری و خواص رئولوژی و حسی شیر کاکائو. , 2022; 19(126): 373-386. doi: 10.22034/FSCT.19.126.373
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,863,434
PDF Download16,046,549