محمدی, بابک, زمین دار, نفیسه, قیصری, محمد مهدی (2022). اثر اسانس لعل کوهستان (اولیوریا دیکامبنز ونت) و عصاره آنغوزه (فرولا آسا فواتیدا) بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت سینه ی بوقلمون طی یک ماریناد اسیدی. , 19(126), 25-37. doi: 10.22034/FSCT.19.126.25
بابک محمدی; نفیسه زمین دار; محمد مهدی قیصری. "اثر اسانس لعل کوهستان (اولیوریا دیکامبنز ونت) و عصاره آنغوزه (فرولا آسا فواتیدا) بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت سینه ی بوقلمون طی یک ماریناد اسیدی". , 19, 126, 2022, 25-37. doi: 10.22034/FSCT.19.126.25
محمدی, بابک, زمین دار, نفیسه, قیصری, محمد مهدی (2022). 'اثر اسانس لعل کوهستان (اولیوریا دیکامبنز ونت) و عصاره آنغوزه (فرولا آسا فواتیدا) بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت سینه ی بوقلمون طی یک ماریناد اسیدی', , 19(126), pp. 25-37. doi: 10.22034/FSCT.19.126.25
محمدی, بابک, زمین دار, نفیسه, قیصری, محمد مهدی اثر اسانس لعل کوهستان (اولیوریا دیکامبنز ونت) و عصاره آنغوزه (فرولا آسا فواتیدا) بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت سینه ی بوقلمون طی یک ماریناد اسیدی. , 2022; 19(126): 25-37. doi: 10.22034/FSCT.19.126.25
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,852,149
PDF Download16,037,343