مقیسه, ناصر, آریان فر, اکرم, عطای صالحی, اسماعیل, رافع, علی (2022). بررسی اثر اینولین/کفیران بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی پنیر موزارلای کم چرب. , 19(126), 297-306. doi: 10.22034/FSCT.19.126.297
ناصر مقیسه; اکرم آریان فر; اسماعیل عطای صالحی; علی رافع. "بررسی اثر اینولین/کفیران بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی پنیر موزارلای کم چرب". , 19, 126, 2022, 297-306. doi: 10.22034/FSCT.19.126.297
مقیسه, ناصر, آریان فر, اکرم, عطای صالحی, اسماعیل, رافع, علی (2022). 'بررسی اثر اینولین/کفیران بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی پنیر موزارلای کم چرب', , 19(126), pp. 297-306. doi: 10.22034/FSCT.19.126.297
مقیسه, ناصر, آریان فر, اکرم, عطای صالحی, اسماعیل, رافع, علی بررسی اثر اینولین/کفیران بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی پنیر موزارلای کم چرب. , 2022; 19(126): 297-306. doi: 10.22034/FSCT.19.126.297
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,863,437
PDF Download16,046,553